Bödőcs: Mészáros Lőrinc - Nyári gondolataim


Feliratkozás: bit.ly/2pbrbJC
Nézd meg Bödőcs Tibor összes videóját: cutt.ly/Nh3mxRi
Bodocs.Tibor...
bodocstibor.hu

Megjegyzés

 • Lellushka ASMR
  Lellushka ASMRÓrája

  Madárka, látod Andi :D

 • Roland BDGN
  Roland BDGN7 órája

  Ez inkább végtelenül primitív lett, de semmiképpen nem vicces... Bödőcs Tibi, már rég lementél libsibe.... nyaljad csak a baloldal valagát! Egészségedre!

 • László Szikra

  László Szikra

  6 órája

  Lölő ilyen primitív ... üdv a való világban!

 • Holop Attila
  Holop Attila8 órája

  Valaki nem tudja mi a levezető zene? vagy bármi hasonló hozzá

 • Feloman1982

  Feloman1982

  5 órája

  Én ezt találtam hubase.info/zone/tIW81pqErHtoeGE/vide.html

 • Haaz Robert
  Haaz Robert18 órája

  Köszönöm Tibikäee! Minden elalvás elött megnézem és röhöve alszom ál🤣

 • Miklo Velka
  Miklo Velka19 órája

  Ne nézd meg Andi, nem szabad!

 • Jozsef Fekete
  Jozsef Fekete19 órája

  Árpád hős magzatjai felvirágozának.

 • Ferenc Deák
  Ferenc Deák22 órája

  Már 30 éve kapitalizmus van az országban, mert a szocializmust leszavazta a nép 1990-ben, hát most viseljék! Különben ez a Mészáros nem olyan ostoba, ahogy divat gyalázni, sértegetni, láttam szerepelni, jó gyakorlati és üzleti érzéke lehet. A többi gazdag talán mind csodálatra méltó zseni? Sok embernek munkát ad, adót fizet a költségvetésbe, jótékonykodik is. Hogy haszonnal dolgozik? Ki szeret ráfizetésre dolgozni? Bödőcsnek is dölhet a pénz, hogy ilyen szorgalmasan kampányol a kormány ellen. Az meg, hogy kivel köt házasságot, nem sok közünk van hozzá. Mert Bödőcs kivel kötött és mit beszélt a választottjával? De majd jövőre szétosztják Mészáros vagyonát és mindenkinek jut kb. 50 ezer forint érték, Bödőcsnek is kb. 5 ezer forint készpénz és egy használt betonkeverő, amivel könnyebben keveri azt amit most. Már megtapasztaltam, hogy letörli a talpig korrekt és a más véleményét maximálisan tisztelő Bödőcs úr az írásom, pedig akár el is gondolkodhatna rajta,

 • Man Free
  Man Free23 órája

  S méghogy diktatúra van... Egy diktatúrában röhöghetnél ezen? Ja... a halakkal a Duna fenekén! A mókamesterrel együtt.

 • Bálint Tóth
  Bálint TóthNapja

  Nem

 • vanegytepsid
  vanegytepsidNapja

  Kedves diákok... ...diákmunkások... ...a csoda benned van. Megint eltelt egy majdnem legalább egy év, vagy talán több is. Újra itt a nyári időszak kezdetének végének az ideje... ...nyarulunk, de itt is - Forza Hangeri! - Madárka! Látod..., Andi? Ez az élet menetrendje. - Magot dobjál neki! A világbajnok járványkezelésünk mellett is, volt, akinek nehéz volt... ...valamennyire, egy picit, a covid... ...vírusi szempontból. De most nézzünk előre, a fényt az alagút végére. Hisz az élet erdő - néha kivágják. - Jaj, de mekkora hullámok ezek... ...Andi! Barátaim, gyerekek. Higgyétek el, én minden százmilliárdomért keményen..., olykor bizony akár, hetekig is megdolgoztam. De nem vagyunk egyformák. Bár álmodhatunk... ...és álmodjunk egy szebb világot, ez egy jó tanácsom, fogadjátok el. - Lapke! Ne fogd meg! Nem szabad!... ...Ne fogd meg, Andi! Tudjátok, akinek ad a kormány, annak adatik. Innováció, inteervenció, inkívicicició. - Jó édvágyat, egyé'! Ez a négy talán a legfontosabb. Legyenek céljaitok, gyűjtsetek barátokat, tegyétek meg, amit majd nem bántok meg és a bíróságon is bizonyíthatatlan. Táncoljatok úgy, mintha nem látná a sajtó! - Hány tojással kéred? Csinálom neked. Hagyjátok, hogy rátok találjon a szerelem. - Finom a tojásh. Mindennek van vége, már ha feltéve ha hogy elkezdődött. Rajtatok is múlik. - Hol van Tihany? Ez nem Tihany? Lássátok meg a maksz mögül előkerülő arc mögötti embert. - Jógázol, Andi? Andi! Ne jógázz, gyere! Merjetek álmodni merni, legyenek álmaitok! Mert mi az, hogy oligarcha? Váltsátok valóra az álmaimat! - Melyik a miénk? Mi a neve a hajónak? Nézzetek fel a csillagokra, feltéve, hogy este van. Ugye milyen sok van? De ne feledjétek, a szerencséhez is kell ám nagyon sok szerencse - én úgy gondolom -, sok minden kell ahhoz, hogy az ember szerencsés legyen, vagy hogy ne. Aki nem dolgozik, annak nem lesz szállodalánca. Én is napi 26-28 órát dolgozom, 4-5 körül föl köll kelni, és akkor 7-8 körül már lesz egy kastélyotok. Nem volt könnyű, az előttünk álló, elmúlt időszak. Nem mindenkinek. A bölcsesség ész nélkül, az ész bölcsesség nélkül - butaság. És, fordítva is igaz. Kívánok mindannyiunknak jó egészséget... - Milyen a víz? Jó a víz? ...a többit meg már, megvettem.

 • Géza Kovács

  Géza Kovács

  Napja

  Lássátok meg a MAKSZ mögül előkerülő arc mögötti embert.

 • Axeloon
  AxeloonNapja

  Ez a mészároslőrincezés már legalább annyira unalmas, mint a sorosozás. Amúgy Tibike csak hallgasson, ha ezt a kúrmányt leváltják, neki is kevesebb jut, mert igazán másról sem szól a “munkássága” mint a Fideszről. Szerintem se nem vicces már, se nem gondolatébresztő.

 • Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Orbán Viktor Koldustarisznyája

  21 órája

  A fidesz ellenzékben is első osztályú humorforrás.

 • Axeloon

  Axeloon

  23 órája

  @László Szikra Na, az egy rendesen felépített jelenetben akár még jó is lehetne!

 • melchizedekful

  melchizedekful

  23 órája

  Axeloon o, igen, te remekul erveltel baratom. Te vagy az ervek remek mestere. Negy lab jo, ket lab rossz…

 • Axeloon

  Axeloon

  23 órája

  @melchizedekful Rendben, így már mindent értek. Akkor most már biztos vagyok benne, hogy esetedben az érvelésre képtelen átlag magyar proli értelmi színvonalával találkoztam, így felesleges is bármilyen párbeszédet kezdeményezni.

 • melchizedekful

  melchizedekful

  Napja

  @Axeloon nem kell kifejtenem, pont most tetted meg. megint.

 • Ferenc Sike
  Ferenc SikeNapja

  Nem is tudtam, hogy a krumplibogarak a fényre is jönnek, de a negatív komment is komment. Köszönjük birkák! :)

 • Péter Nemes
  Péter NemesNapja

  Basszus! Már csak a 4.,miközben többen látták, mint a nemzeti konzultáció kérdéseit!! Igaz, Andi!!?

 • zsolt péter
  zsolt péterNapja

  Csávó elkövette az egyetlen megbocsáthatatlan fobunt

 • ThaliaAlGhoul
  ThaliaAlGhoulNapja

  "A többit meg már, megvettem" 😆😄🤣 Zseniális az egész.

 • Zsolt Ormándi
  Zsolt OrmándiNapja

  Üdv Tibor! Önnek is adott a kormány. Nem irigylem, csak mondom. Nem annyit......de adott. Hol van már az a búcsúszentlászlói fiatal humorista, akinek köszönhetően megismerhettük a település életének egy szeletét? Az egyetem nagy úr. Meg az is, aki hatást gyakorol a diákok életére. Igaz nem mindenkiére. Vannak akik az oktatásért mennek és nem az ideológiáért. Nem gondolnám, hogy kevesebbek lennének. Sajnálom Tibor! Hajrá Búcsúszentlászló!!!

 • László Szikra

  László Szikra

  Napja

  Nem a kormány adta, hanem MI ADÓFIZETŐK! Jó lenne ezt szem előtt tartanod!

 • Vince Porkoláb
  Vince Porkoláb2 napja

  Napi 28óra 😂😂

 • ginsenguz
  ginsenguz2 napja

  Van jó humorista, jobb , még jobb , legjobb és van Bödőcs. Zseni.

 • Vilmos Somlai
  Vilmos Somlai2 napja

  Az a vicc.hogy ez nem vicc

 • Ferenc Deák
  Ferenc Deák2 napja

  Ez a "mészárosozás" már régóta fut, és sok embernek tetszik is, mert pillanatnyilag azt hiszi, hogy őérte van. Pedig valójában csak az ellenzék hatalomvágyát segíti. A fiatalok még nem éltek, az öregek pedig fiatalok voltak a szocializmus idején, mikor csak állami vállalkozások voltak, de nem igazán állták meg a helyüket a világpiacon, így aztán csődbe is jutott a gazdaság. Így aztán tele vannak ábránddal, nosztalgiával. 1990-ben lelkesen megszavazta a nép a kapitalizmust, hát most az van. Lehet nem szeretni a gazdagokat, de nélkülük valamiféle középkori szinten vegetálnánk, és az államnak alig lenn adóbevétele, amiből a közfeladatokat(oktatás, egészségügy, rendfenntartás, útépítés stb.) finanszírozná. Ráadásul Mészároson kivül még nagyon sok gazdag van, akik a dolgozók ezreinek munkát adnak, szervezik azt. Bödőcs nem közéjük tartozik, de valószínűsítem, hogy neki is van bőven mit aprítani a tejbe, anyagilag is futtatják, így rá is irigyek lehetnének sokan. Kétségtelen, hogy van ötlet a humorában, de nem kell komolyan venni, mert azon is lehet röhögni, ha valakit rábeszélünk, hogy ugorjon a kútba, aztán a szerencsétlen elgondolkodhat azon hova juttatták. Amúgy annak a Mészárosnak ha szétosztanák a vagyonát a nép között, egy emberre 50 ezer forint érték jutna. Kb. 5 ezer forint készpénz, a többi szerszám, gép stb. Pld. Bödőcs kapna egy használt betonkeverőt. Azzal is keverhetné azt amit most kever.

 • László Szikra

  László Szikra

  Napja

  @Ferenc Deák Van egy jó hírem a számodra! Az UNESCO felvette a veszélyeztetett fajok listájára a fideszbirkát!

 • Ferenc Deák

  Ferenc Deák

  Napja

  @Orbán Viktor Koldustarisznyája Mert magát minden korrupcióról tájékoztatták, és belelátott a versenyhelyzetekbe is, vagy csak az ellenzéki atv-n okosodik? Amúgy Ön nagy becsülete mellett elég sunyi módon álcázza álnévvel magát. Igaz, így lehet alaptalanul, felelőtlenül gyalázkodni.

 • Ferenc Deák

  Ferenc Deák

  Napja

  @László Szikra Mészáros a pályázatok 7%-án nyer. Hogy nem haszon nélkül dolgozik? Mert melyik vállalkozó szeret haszon nélkül dolgozni? Majd hívjon szerelőt, menjen magánorvoshoz és mondja nekik, hogy ne legyenek "Mészáros"! Na, meg Karácsony, hogy-hogy nem tudta féláron elvégeztetni azokat a nagy nehezen elkezdődött munkákat, hiszen ott se korrupció, se lopás. Azokat a százalékokat pedig -gondolom, a "független-objektív" atv-n tudta meg, vagy a "dúcse" közölte magával?

 • László Szikra

  László Szikra

  2 napja

  Azt magyarázd meg, miért jó nekünk az, hogy a "Hentes és Mészáros" cég minden közbeszerzést tripla áron valósít meg!? (Amiből 60% a dúcséé.)

 • Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Orbán Viktor Koldustarisznyája

  2 napja

  Te nem érted, mi a gond a korrupcióval és nem tudod mi az hogy verseny...

 • Péter Nemes
  Péter Nemes2 napja

  "Làssàtok meg a maszksz mögül elökerülő arcszk mögötti embert!!,"😁😄 Ettől (is) behaltam!!😅

 • Kata
  Kata2 napja

  .. amikor minél többször nézed annál inkább folyamatosan nevetsz... (pillanatnyilag a birka etetésnél van az a pont amikor már sírva.)

 • Robert Gyurgyák
  Robert Gyurgyák2 napja

  Ez az egész videó egy illúzió, Vénszaros Lőrincnek nincsenek gondolatai. Előre megtervezett droidként vonszolja az agyát. Tisztelettel Róbert

 • DnsM
  DnsM2 napja

  Félek, hogy már megvették a McFly Időutazó programot, és hamarosan ennek a videónak véglegesen nem lesz eleje......

 • 85 Fúzió
  85 Fúzió2 napja

  Hát ez a Mészáros pont ilyen hülye! Ez kurva jó :D

 • Ilem
  Ilem2 napja

  "Mianeveahajónak?" 😃😃😃😃 Imádom, minden nap megnézem!

 • scsipai
  scsipai2 napja

  Tibike, szerinted hogyan magyarázná el LL, hogy mi az a szállóige? Andinak...

 • kocka kocka
  kocka kocka3 napja

  "A pénz nem boldogít, csak ha van!"

 • kocka kocka
  kocka kocka3 napja

  "Azt az lehet a súlygyarapodásom oka, hogy az alvástól megéhezem, az evéstől pedig elálmosodom"

 • kocka kocka
  kocka kocka3 napja

  "Minél többet tanulunk: annál többet tudunk. Minél többet tudunk: annál többet felejtünk. Minél többet felejtünk: annál kevesebbet tudunk. Minél kevesebbet tudunk: annál kevesebbet felejtünk. Minél kevesebbet felejtünk: annál többet tudunk. Hát akkor minek tanuljunk ?"

 • Ami Whand
  Ami Whand3 napja

  Szállodalánc.... vajon akitől vette (Leisztinger) miből volt? ez senkit nem zavart igaz? hogy Lesztinger emberek meglopásából (valóban, szószerint - kárpótlási jegyek áron alul megvétele)... abból nem csinált videót ez a bohóc...

 • Géza Kovács

  Géza Kovács

  2 napja

  Hadd segítsek! Ez a videó nem arról szól, hogy Lölő, Gyurcsány, Tiborc stb. honnan szerezte a vagyonát. Hanem, hogy 460 Mrd Ft egy olyan emberre van bízva, aki egy összetett mondatot nem képes fejben (nem, hogy írásban) összerakni.

 • László Szikra

  László Szikra

  3 napja

  Vazul fülébe pedig forró ólmot öntöttek ... és nem Orbánék!

 • Koltai Krisztina
  Koltai Krisztina3 napja

  Gusztustalan meszaros es andika. Szep gerinctelen paros. Megtalalta zsak a penzet. A penz nem boldogit, foleg a lopott. Mindennek van ara. Nektek is lesz, andika.01G

 • Ember Normális
  Ember Normális3 napja

  Azért kíváncsi lennék ha az itt kommentelők közül valaki életéről készítene Bödöcs úr egy hasonló videót az illető mennyire lenne felháborodva!!!!!! Mindentől független paraszt dolog más magánéletében turkálni. Innen is látszik hogy mennyire ingerszegény emberek vannak.

 • Tibor Miklos

  Tibor Miklos

  2 napja

  A Lamborghini-ben ülnék pityeregve és húszezresekkel törölgetném a könnyeimet!

 • László Szikra

  László Szikra

  3 napja

  Bárcsak rólam készült volna ..., habár ha jobban belegondolok a zsozsó nem is az övé! Így már más a helyzet! Na de tudtommal Lölő vállalta a buksza-szerepet!

 • melchizedekful

  melchizedekful

  3 napja

  Hülye…

 • Bosch Z
  Bosch Z3 napja

  😢

 • 10 10
  10 103 napja

  Andi 2 dologra vágyott az életben. Ezt loloben megtalalta. Sok boldogsagot nekik. (2 dolog: pénz + egy kisfiú)

 • Peter Kornovics
  Peter Kornovics3 napja

  Én azt nem szeretem, ha valaki a pénzemet yachtozásra, vagy kurvákra költi, miközben a gyerekeim külföldre kényszerülnek a megélhetésük miatt. A szülők adóforintja egy egyszerű idegen alcsúti emberből bohócot csinál. Ez egy nagyon drága bohóc. Ha már odaadják az adómat egy tanulatlan, vezetésre és önálló gondolkodásra alkalmatlan személynek, aki ebben a státuszában nem példa, hanem leginkább szégyen minden igazi magyar vállalkozó számára, akkor legalább beiskoláztatnák egy megfelelő képzést adó egyetemre. Istenuccse arra nem sajnálnám a pénzt. Egy ember szellemi fejlődése sokat ér nekem. Talán mindenkinek hasznára válna.

 • imo.zombiee
  imo.zombiee3 napja

  Nagyon jó 😂😂😂

 • László Mácsai
  László Mácsai3 napja

  Minden nap megnezem legalabb egyszer!!!!

 • M
  M3 napja

  🥰

 • Ibolya Csaki
  Ibolya Csaki3 napja

  A mai nap azt hallpttam, hogy a németek betiltják a viccet, a humort.Mi lessz veled, ha ez ide is begyűrűződik? KMK leszel.

 • László Szikra

  László Szikra

  3 napja

  Hát ha ilyeneket hallasz, akkor gondolom pestitévét nézel! Ott a humor kezdetektől ki van "irtva"!

 • zamadam
  zamadam4 napja

  Hol van Tihany?

 • Attila Nagy
  Attila Nagy4 napja

  Ez Lesz A Bevonulò Zenéjük!! És A Köszönő Beszéd Is Egyben!

 • Attila Nagy
  Attila Nagy4 napja

  JòGÁZol? Ne Jògázz andi Gyere, Finom a Tojás😂👅

 • Károly Farkas
  Károly Farkas4 napja

  Lölő léte a mi hülyeségünket bizonyítja. Ahol egy ekkora zéró kiemelkedhet ott valami nagy baj van a társadalommal, még akkor is, ha tudtuk, hogy ki az untermann aki ezt a balfácánt tartja. Szerencsénkre Bödöcs akkor is megnevettet bennünket amikor sírni kellene.😊

 • Ferenc Deák

  Ferenc Deák

  12 órája

  @Károly Farkas Mert Ön meg az ellenzéki sajtó és pártok gyalázkodásain kívül honnan tudja, hogy hogy mennyire becsületes az a Mészáros? Szokott vele beszélgetni, belelát az üzleti irataiba, ügyeibe? Úgy tudom, hogy a pályázatok 7 %-át nyerte el Mészáros. Az olyan sok? És a többi gazdagnál meg már minden rendben van minden, ugye? Pld. a szocialista Szegeden, ahol ki sem fizették az alvállalkozókat, az ügyben intézkedő bírónál is furcsa kapcsolatok derültek ki a városvezetéssel. A nép fel van bőszítve, de nehogy úgy járjon, ahogy az ismert szólás tartja: Elcserélte a sz.rt a f.sra. Sokat láttam ám már ilyent!

 • Károly Farkas

  Károly Farkas

  12 órája

  @Ferenc Deák Kedves Deák Ferenc ,“hazánk bölcse”!😀 Ki kell, hogy ábrándítsam. Én senkit sem gyűlölök, se szegényt se gazdagot. Azokat a gazdagokat pedig akik saját tehetségükből , teljesítményükből gazdagodtak meg őszintén tisztelem. Különösen örülök, ha honfitársunk ér el így sikereket akár a sportban akár az üzleti életben. Sajnos Mészáros Lőrinc nem ez az eset. A gyűlölet szítása helyett önnek és a főnökének is a szeretetet ajánlom. Hosszútávon kifizetődőbb.

 • Ferenc Deák

  Ferenc Deák

  22 órája

  Mert a többi hasonlóan gazdag magyar meg mind a Tudományos Akadémiának tagja volt ugye? Jaa, hogy csak a külföldi gazdagokat tudja elviselni, sőt isteníteni, a magyart meg gyűlöli? Akiknek munkát, megélhetést ad, azok számára meg hasznos. Mindenki nem lehet állami alkalmazott, valakiknek termelni is kell!

 • Taoma H
  Taoma H4 napja

  ''De most nézzünk előre, a fényt az alagút végére"

 • Dan Evra
  Dan Evra4 napja

  Sokan irigylik híres emberek testrészeit, én speciel Várkonyi Andi gyomrát....

 • Ágota Ertler
  Ágota Ertler4 napja

  Most néztem egy Havas megmondja videót,amiben a tanár úr azt fejti ki,hogy ez méltatlan hozzád ,ízléstelen.Hát Henrik valamit nagyon a szívére vett ...

 • Birodalom1

  Birodalom1

  4 napja

  Az egynapos államtitkár, megélhetési celeb és bulvárkönyvíró Havas szerint ez a méltatlan. Nem az, amit a Fidesz csinál az országgal. Nem az az ízléstelen, hogy egy szellemi fogyatékos, félanalfabéta strómant akarnak példaképül elénk állítani, hogy lám, a kemény munka meghozza az eredményét! Hát, jóvan, Henrik bácsi, vegye be a gyógyszerét, és szundikáljon egyet...

 • juz3r1
  juz3r14 napja

  Igazából az a baj, hogy az Internet adta lehetőségek miatt mindenki nagyon okosnak vallja magát. Én valamiért soha nem hagytam meggyőzni magam attól, ha elolvastam egy újságot, láttam valamit a tévében vagy egy vlogger ripacskodik a számítógép képernyőjén keresztül. Mindenki áll valahol és a mondandóját úgy adja elő (különben csöndben maradna), hogy az valamennyire hatással legyen a hallgatóra, olvasóra. Amikor az ellenzék kiabál, hogy itt lopnak, csalnak, hazudnak, azt addig nem hiszem el, amíg a szabad szememmel nem látom. Egy elég jól menő cégnél dolgozok, aminek két éve az ügyfele az összes Mészáros Lőrincz cég. Ha jön egy új, az is azonnal az ügyfelünk. Az a cég, ahol én dolgozok, 90%-ban ellenzéki szimpatizánsból áll. Nulla átvilágítás volt nálunk és így is simán nyertünk. Ha megnézték volna, hogy milyen cég a miénk, gyanítom a közelükbe sem engednek - gondoltam ezt régen. A lényeg, hogy mindent látunk mi megy náluk. Először is, Mészáros Lőrinc, a fia és a lánya is csak a Mészáros és Mészáros cég adataihoz fér hozzá, semmi máshoz! A nevüket adják az egészhez, ennyi. Egy fiatal hölgy vezeti a cégbirodalmat. Ő az, aki mögött egy száz-százhúsz fős csapat áll. Összeszedték az ország legjobb mérnökeit, szakembereit, amivel nagyon sok szegmenst lefednek (építőipar, mezőgazdaság, IT, energetika, stb.). Egy cél van, hogy minél több magyar cég legyen itthon és minél kevesebb külföldi. Ha egy külföldi cég szemet vet egy jól prosperáló magyar cégre, akkor azt megvédik, még úgy is, hogy inkább ők veszik meg. Ha meg eleve külföldi cég visz valamit, ami jól megy, azt megveszik, bármennyit is kell alkudozni érte. Akár évekig is "házalnak". Az EU-s pénz arra kell, hogy felépítsenek egy jól menő céget és a nyereségből azonnal befektetnek. Hogy konkrétumot is mondjak (aki ért hozzá, utána nézhet), az elmúlt fél évben, egy olasz-svájci konzorcium karmaiból megmentettek 6 vidéki öntözéssel foglalkozó céget. A lényeg, hogy a cég, ahol én dolgozók, a kollégák véleménye nem kicsit változott meg. Most már inkább az ellenzéket szidják... :)

 • Arnold K
  Arnold K4 napja

  " Mutáns fajták Chuck Norissa... (...) Csak térne már meg ganajhonba a k. anyád! Hogy Lagzi Lajcsi trombitálná telibe - Glamour kuponokkal - a dús farát!"

 • Mimibónz
  Mimibónz5 napja

  Mestermű! 🙏🙏

 • Tibor Tóth
  Tibor Tóth5 napja

  Gagyi

 • melchizedekful

  melchizedekful

  5 napja

  nézd ezt, ez való neked: hubase.info/zone/p5_XxZ9tsI9nfpw/vide.html&ab_channel=dryfeedt jó szórakozást!

 • melchizedekful

  melchizedekful

  5 napja

  @Bálint Korpa :-DDDDD

 • Bálint Korpa

  Bálint Korpa

  5 napja

  Még jó, hogy szerkesztetted a hozzászólást!

 • Gele Men
  Gele Men5 napja

  Vicces! 😀 És vérlázító!! 😑 Kűzdünk az életben. Azon gondolkodok hogy a burkolónak mennyit kell majd fizessem!! És ugyan ki tudom-e....

 • Tünde Hegelsberger
  Tünde Hegelsberger5 napja

  Röhögünk rajta,közben meg ez az egész KIBASZOTT elszomorító.

 • Elek Márk Bezdán
  Elek Márk Bezdán5 napja

  "Innováció... intervenció... inkvizíció. Ez a négy talán a legfontosabb" 🙃🙃🙃

 • Sándor Varga

  Sándor Varga

  3 napja

  @Kuruc Marianna Bocs félreértettem, ezért írtam magyarázatot. Egyébként szerintem is áthallásos, igazad van. Kíváncsi lennék hányan veszik észre, értik meg igazán.

 • Kuruc Marianna

  Kuruc Marianna

  3 napja

  @Sándor Varga köszi. a szavak értelmét tudtam, csak azt hittem, valakitől idéz és azt írta át. A közgáz kifejezések átírása nyilván tudatos, célzott. Hiszen az intervenció és az inkvizíció már egészen kemény vonalon halad.Az i betű 3x használatának is lehet áthallása, de min. szép nyelvtani megoldás. Én ezt utalásnak gondolom. és nemcsak elferdítése az eredeti szavaknak. Azért köszönöm a magyarázatot.

 • Sándor Varga

  Sándor Varga

  3 napja

  @Kuruc Marianna Innováció - új ötlet megvalósítása; intervenció - katonai támadás vagy pénzügyi beavatkozás; inkvizíció - egyházi törvényszék, a hitszegők megbüntetése,kivégzése. Láthatóan semmi köze a közgázhoz. Az általam írt 4 fogalom a leggyakrabban használt közgazdaságtani fogalmak, hisz közgazdaságtanról beszél az eredeti előadásában egyetemistáknak. Meg lehet keresni, az interneten megtalálható Bödőcs humoreszkjének az eredetije. Innováció, (OK ez közgáz) szubvenció (támogatás - pénzügyi) akvizíció ( cégek felvásárlása) restrikció ( gazdasági megszorítás).

 • Kuruc Marianna

  Kuruc Marianna

  3 napja

  @Sándor Varga ez az eredeti? ki mondta? ezen a téren kicsit tudatlan vagyok ...

 • Sándor Varga

  Sándor Varga

  5 napja

  Helyesen: innováció.... szubvenció .....akvizíció ...... restrikció. Ez a négy talán a legfontosabb.

 • Julia Balazs
  Julia Balazs5 napja

  Jóédvégyat. Löló is zalai tájszólással rögzíti a videókot? Andi, ne jógázzál, gyáre.. Csöpikáááéééé...

 • Arnold K

  Arnold K

  2 napja

  A nyitott e betű nálunk Somogyban is jellemző és egyáltalán nem szégyellem...

 • nzoli123
  nzoli1235 napja

  Imádom az ananászzenét a videó végén :D

 • nzoli123

  nzoli123

  5 napja

  ananászoskókuszos zenét

 • gyuluskatrabant
  gyuluskatrabant5 napja

  Szia Uram! Andi érdekel?

 • Ilona Veres
  Ilona Veres5 napja

  😂😂😂

 • Dániel Pavlovics
  Dániel Pavlovics6 napja

  Ezért jár a fekete volga 😂 amúgy kurva jó lett 😉

 • Margit -
  Margit -6 napja

  Nagyon jó volt! Hát egészség legyen, a többit megvesszük! 😊

 • Cili Bálint

  Cili Bálint

  2 napja

  az egészség mellett a térerő is fontos, de hálistennek most már az is meg lett véve

 • Nagy Péter
  Nagy Péter6 napja

  Századjára nézem újra...😀

 • Meztelencsiga
  Meztelencsiga6 napja

  Nagyon jó, annál is jobb a paródia. Most együtt mulat az összes oldal, kivéve a jelenlegi erőt. nagyon helyes, a humor mindig ellenzéki. Mint a Heti hetesben is, véresre parodizálták az ellenzéket. Ja nem... Anno a halkszavú libafelelős miniszterelnökünk azt mondta - családi körben - "Az uniós pénzek 3/4-ét tudjuk úgy a mieinkhez juttatni, hogy soha, senki bele nem köthet!" ... és tényleg. Vagyis akkor nem egy emberre szállt sok pénz, hanem sok emberre szállt a nem kevés, mindjárt más! :) Szerintem meg van győződve a lőrincezők (ál) naív része, ha nem azórbán van most fenn, akkor hetente megjelenik minden utcába egy- egy teherautó és vasvillával bedobnak a portákra egy köteg húszezrest. Ugyanmá...Dögöljön meg a szomszéd tehene is, de a teje mindenképpen apadjon el. Harminc évvel ezelőtt, amikor eljártunk a Duna-Kanyarba nyaralni, a feleségem kinézett meglátogatásra érdemes helyeket. Kiderült, jó része, nem kis részek, magántulajdonban vannak. nem egy ház, porta, hanem tavak, völgyek. Jó reggelt. Opps, jut eszembe, a jelenlegi ellenzéki oldalon nincsen mit mulatni, nincs arról semmi mondanivaló, tessék továbbhaladni...

 • melchizedekful

  melchizedekful

  5 napja

  jó a nicked, találó.

 • Meztelencsiga

  Meztelencsiga

  6 napja

  Helyesbítek: "Mint a Heti hetesben is, véresre parodizálták az ellenzéket. Ja nem..." Helyesen: Ja de... :) Tegye fel a kezét, aki egyetlen gyurcsány bíráló szót hallott tőlük. A paródia tényleg kiváló, de nem igaz, hogy a jelenlegi ellenzéken nincs min röhögni. Sírni azt biztosan, mi meg úgy is vigadunk, szóval minden megy a maga útján. Úgy még soha sem volt, ahogy ezután lesz...

 • thaifold
  thaifold6 napja

  Nagyonfasza!

 • Deviza Trader
  Deviza Trader6 napja

  szenzációs :-D

 • MrSzati84
  MrSzati846 napja

  Bödőcsnek van töke beszólnia...nagyon jó lett !

 • MrSzati84

  MrSzati84

  18 órája

  @Kristóf Kovács .Nem arról szól a téma hogy szeretjük-e a bal oldalt vagy a jobb oldalt amit a Fidesz tart magáról közben libsi pártból lett kamu jobb oldali ...Ha nem hogy ez a Fidesz a maga paródiája és oda is kell szólni...Ugyan úgy a balos balfékeknek.

 • Kristóf Kovács

  Kristóf Kovács

  Napja

  Ha Bödöcs kedvencei nyernék a választást jövőre, utána a lányoknak is tökük lenne. Szerencsére ez nem fog bekövetkezni, a Magyaroknak több eszük van ennél.

 • Anna Dr. Schafer
  Anna Dr. Schafer6 napja

  Zsniális!

 • Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy6 napja

  …mert mi az, hogy „oligahhha” 😅😅😅

 • Tóth Botond
  Tóth Botond6 napja

  2 másodperc után már szakadtam a röhögéstől.

 • László Károly Gacsó
  László Károly Gacsó6 napja

  Aki nem ezekkel a mondatokkal ismerkedik Tinderen azokat nem szabad jobbra húzni... Andi.

 • Stop Propaganda
  Stop Propaganda6 napja

  Bátorok legyetek

 • Lexi Zsilyák
  Lexi Zsilyák6 napja

  Parádésan zseniális!!

 • Gábor Geiger
  Gábor Geiger6 napja

  Hát én becsülettel végignéztem Mészárosról ezt a dokumentumfilmet, de hol van a Bödöcs??

 • Jozsef Toth
  Jozsef Toth7 napja

  Magot dobjál neki..

 • Tibor Kovács
  Tibor Kovács7 napja

  Az epilógus is ütős. De mennyire jajj istenem.

 • Emese Imre
  Emese Imre7 napja

  Harsogva röhögtem... Jobb, mint az eredeti.

 • sándor dandé
  sándor dandé7 napja

  XERETNÉK LÁTNI EGY VIDEÓT,AZ ISKOLAI ÉVEIRŐL ÉS VOLT OSZTÁLYTÁRSAKRÓL IS...ÉS XERETNÉM LÁTNI A VOLT TANÁROK EMLÉKEZÉSÉT...BIZTOS,OSZTÁLY ELSŐ VOLT A MÁLÉXÁJÚ BAMBA......................LEHET,HOGY KEZELTE AZ OSZTÁLYPÉNZT?...........................................

 • Etyere Petyere
  Etyere Petyere7 napja

  Vicces

 • Nincs Nevem
  Nincs Nevem7 napja

  "Hisz az élet erdő, néha kivágják."

 • Husszár Katalin

  Husszár Katalin

  4 napja

  Bödőcs egy zseni.

 • Joe Doe
  Joe Doe7 napja

  a sagartzoli szefkós, vagy csak a tütükétől elaludt a billentyűzeten?

 • Attila Szegedi
  Attila Szegedi7 napja

  😂🤣

 • Dr. Cziniel Szabolcs
  Dr. Cziniel Szabolcs7 napja

  Itt az Olimpia Bödőcs! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

 • Dr. Cziniel Szabolcs
  Dr. Cziniel Szabolcs7 napja

  Gyenge ez a videó Bödőcs! Sajnálom, hogy ezzé lettél! Tökéletesen jó volt, amíg kocsmahumorista voltál! Hírtelen mássá váltál: "Csak egy féreggé kell válnom, És az ölembe hullik minden. Azt mondják, nem is kell ezt hánynom, és megvalósul az álom, És engem veregetnek vállon" .@ Jó munkát Bödőcs

 • Sándor Varga

  Sándor Varga

  2 napja

  @Dr. Cziniel Szabolcs Могу ответить по русски?это непросто, я просто хотел, чтобы ты был поосторожнее. Сложные вопросы, их просто невозможно решить.Все видят важные вещи по-разному.Бог не должен вмешиваться, потому что мы просто люди.С широким мировоззрением или небольшим образованием.Так что давайте будем осторожны, когда будем судить. В английском для этого есть хороший термин: fandango , or diffizile, heikle Fragen handelt. oder a malis vituperari laus est et deversitas delectat. Ez csak vicc, ne vedd már komolyan. Jó olvasást hozzá!

 • Dr. Cziniel Szabolcs

  Dr. Cziniel Szabolcs

  2 napja

  @Sándor Varga Te sem a lényeget látod, de okoskodsz itt fényezve önmagad a német, angol, latin "tudásoddal".... Miért írtál? Mit akarsz mondani? Mihez szóltál hozzá?? 冷靜, Успокаивать

 • Sándor Varga

  Sándor Varga

  6 napja

  @Dr. Cziniel Szabolcs Örömmel fogom olvasni. Légy boldog.

 • Dr. Cziniel Szabolcs

  Dr. Cziniel Szabolcs

  6 napja

  @Sándor Varga Miért számolod, hogy hányszor írok? Nyugi! , fogok még

 • László Szikra

  László Szikra

  7 napja

  Jogi doktor vagy, ugye-é? NER-kompatibilis.

 • Arpad Harangi
  Arpad Harangi7 napja

  Ahogy megnèztem ezt a videót, az jutott eszembe hogy nem..., nem szeretnék Mészáros Lőrinc lenni helyében lenni!! 😆😆

 • Javorka Zoltan
  Javorka Zoltan7 napja

  nem mertem rohogni,nehogy lemaradjak egy poenrol🤣😎

 • Man Free
  Man Free7 napja

  Mindenki nyugodjon le a pi...ába. Lehet hogy Andi CIA ügynök, végülis jön a demokrácia ünnepe, a választások, az usaban is jól megünnepelték.... :)))))

 • Ferenc Nap
  Ferenc Nap7 napja

  Az a legszomorúbb ebben, hogy ez a paródia a valóságot tükrözi.

 • Csabáné Bodor
  Csabáné Bodor7 napja

  Szörnyű amit csinálnak!!!. Andi fejedben a pénz van valami más helyett!!!! A pénz ,a szerelem,a vállás nagy szégyen lesz az Ország elött.!!!!!.

 • Karolina Szabóné Szegedi

  Karolina Szabóné Szegedi

  Napja

  c friderikusz

 • Ágnes Majoros
  Ágnes Majoros7 napja

  Megnevettetett!

 • zamadam

  zamadam

  6 napja

  Vigyázz, meg ne vettessen!

 • Zsolt Bíró
  Zsolt Bíró7 napja

  Az a bajom, hogy nem tudtam őszintén nevetni rajta,annyira valóságos. Ezt nagyon kevesen tudnák így visszaadni. Bödőcs számomra minden idők egyik legjobbja !

 • Miklós Tóth
  Miklós Tóth7 napja

  Ez tényleg óriási ! Le a kalappal Tibi előtt, minden benne van(szellemesen)amit sokan gondolunk erről a tragikomikus kapcsolatról és a "Lőrinc" jelenségről egyaránt! Bravó,,ez tényleg telitalálat lett, gratulálok !! :))))

 • Heidi Kucsera
  Heidi Kucsera7 napja

  Finom a tojás

 • XistiX
  XistiX7 napja

  Lheeepke

 • Zsolt Villás
  Zsolt Villás7 napja

  👍

 • Norbert Fehér
  Norbert Fehér7 napja

  Sokáig gondolkodtam a megfelelő ütős hozzászoláshoz. Meg van a nyertes: horzsol 😀

 • Kálmán Erdei-Tóth
  Kálmán Erdei-Tóth7 napja

  A nemzeti tantervbe vele! 😂

 • Man Free
  Man Free8 napja

  Bige oligarcha igen, Mészáos nem? :)))))

 • Man Free

  Man Free

  6 napja

  @Taoma H Nézőpont kérdése kinek ki mi. Jagyjuk. Felesleges. Nem tudlak meggyőzbi és te sem tudsz engem.

 • Taoma H

  Taoma H

  7 napja

  Tényleg nem látod tisztán mi a különbség a stróman és a nagyvállalkozó között, vagy csak bevetted az aljas orbán propagandát?

 • Man Free

  Man Free

  7 napja

  @László Szikra Így jobb?

 • László Szikra

  László Szikra

  7 napja

  Ennyi?

 • Péter Nemes
  Péter Nemes8 napja

  Ha ez a videó már csak a második, akkor vajon melyik lehet az első? Egy másik Bödöcs, vagy egy másik Lőrinc barát videó??

 • Péter Nemes
  Péter Nemes8 napja

  Az én feleségem VALÓBAN Andi, de sosem mondom neki, hogy "náfommeg!" 😉😅😂

 • Péter Nemes

  Péter Nemes

  Napja

  @zsolt péterEz kit érdekel? Hogy jön ez ide? Lőrinc csak egy jó kiindulási pont volt Tibikének, akiről csinált egy zseniális paródiát. Nyilván tudja, hogy ez a mainstream, hamar egekbe kúszik a nézettsége. Tibike okos srác, plusz mára már megvannak a tanácsadói is, tudják, hogy mitől döglik a légy. Nincs ebben semmi varázslat. Az én poénom viszont már csak áttételesen érinti az egész Lörke videót, mivel teljesen véletlenül névazonosság van a két szépasszony között. Akkor is elsüthettem volna ezt a poént, ha a feleségemet Klárikának hívnák, de azt a Kordáéra tartogatom. 😅😂 Nem, csak vicceltem. Az én csodálatos feleségem tényleg Andrea, tehát voltaképpen ez egy kis önirónia volt, ami a mai stand-up humorra abszolút jellemző. Remélem, hogy most már minden részletet megvilágítottam, így zárom soraimat, mert nekem is kell néha dolgozni egy kicsit. Minden jót!! 👍

 • zsolt péter

  zsolt péter

  Napja

  @Péter Nemes szóval szerinted nem gerjedek Lőrinc re

 • Péter Nemes

  Péter Nemes

  Napja

  @zsolt péter Nem. Nem foglalkozom a Fidesszel. Lőrinc pedig kitűnő humorforrás. Az viszont feltünt, hogy nem vagy tisztában a magyar helyesírás szabályaival. És még az is feltünt, hogy nincs humorérzéked. Ennyi.

 • zsolt péter

  zsolt péter

  Napja

  @Péter Nemes az feltűnt hogy Lőrinc elkövette az egyetlen megbocsáthatatlan Fidesz bűnt

 • Péter Nemes

  Péter Nemes

  Napja

  @zsolt péter Szerinted?? 😅😂 Nincs fantáziád, vagy más a gáz...rezsó..😜😁✌️ Az se baj, én egy elfogadó típus vagyok.

 • Gábor Sipos
  Gábor Sipos8 napja

  Zseniális mint mindíg! Csak végre szavazzon ez az ország úgy, hogy jövőre ne legyen 2/3. Mert ez már 3/3!

Következő