Kötöttfogás 147. - Kövér László őrületes látomása

A Kötöttfogás 2021. július 15-i adása. Szereplők: Csintalan Sándor, Konok Péter, Vona Gábor és Karafiáth Orsolya. Műsorvezető: Dévényi István.

Témák:
- Homofób magyarok?
- Kövér László ma nemet mondana az EU-ra.
- Vár rád a párt. Be a szervezetbe?
- Kásler Miklós elégedett
Ha nem szeretne lemaradni a következő epizódokról, iratkozzon fel HUbase-csatornánkra: bit.ly/2NbBeeV
Nem csak nézné műsorainkat, hanem olvasná is a Magyar Hangot? Legyen előfizetőnk! hang.hu/elofizetes
Ha támogatná a műsor készítését: Patreon: bit.ly/2QWD8G2
Paypal: bit.ly/2RjYnBE
Bankszámla: Alhambra-Press Bt. 11702036-20724120

Megjegyzés

 • Bálint Kis
  Bálint Kis22 órája

  Azt nem értem mért lennének a németek, meg mi attól bajban ha nem gyártha benzin üzemű autókat 2050től az unióban senki. Akkor gyártanak elektromosakat, azt is elő kell majd állítani valahol. Esetleg ugyan úgy Magyarországon? Persze addig sok víz lefolyik még...

 • Talalom talalom
  Talalom talalom4 napja

  Jaj, kedves Vona és a többiek! Az országgyűlés elnökének NEM a nemzet egységét kell kifejeznie! Az a köztársaság elnöke.) A házelnöknek az országgyűlés TÖRVÉNYES működését kell biztosítania, a házbizottsággal. Plusz a technikai feltételeket, pl. az írásos előterjesztések anyagát elküldeni a képvisleőknek, a tárgyalandók sorrendbe állíítása stb.

 • lászló szabó
  lászló szabó5 napja

  A libuska elszólta magát, hogy barátnője/I/....egyike nem úgy, de....kit érdekel, ha szereti az ízeket.....😂😉

 • feketetükörben fehérmajom
  feketetükörben fehérmajom5 napja

  Vonával kapcsolatban mindig az a kérdés merül fel bennem amikor ilyenekről beszél, hogy a gárdista vona volt hazugság vagy a mostani? Ha a gárdista vona volt hazugság, akkor kábé ugyanazt csinálta mint az orbán most.

 • Gabor Baniczky
  Gabor Baniczky7 napja

  Orsolya gyonyoru es szint visz a musorba.igy is ugy is!😗🤗😘😘😘

 • AIsay
  AIsay9 napja

  Bukott szoci sz********rházy kitartott középszerű káderek

 • László Lenhardt
  László Lenhardt13 napja

  "...mindig felhozódnak..." - szólt a költő. :-)

 • Duke
  Duke13 napja

  ha ti rikácsoltok, akkor minden a legnagyobb rendben van.

 • Agnes Hallai

  Agnes Hallai

  13 napja

  A hangok mellett szagok is vannak! Száj, láb, izzadság és naftalin szag!🤮

 • Gábor Molnár
  Gábor Molnár13 napja

  Hogyan jött össze ennyi szedett vedett ember össze vissza beszélnek minden hülyeséget, tragédia!?

 • West Unión

  West Unión

  8 napja

  Ne nézd ! Az archívum ők keresd elő Orbán összes beszédét , legalább jót fogsz röhögni !

 • Miklós Pánczél
  Miklós Pánczél13 napja

  Bzi-e vagy, Konok? “Család”, gyerek - ha van neked - nem ellenérv. Nos?

 • Miklós Pánczél
  Miklós Pánczél13 napja

  Karafiátnak csak egy balta hiányzik a buksijából... 🤣

 • Miklós Pánczél
  Miklós Pánczél13 napja

  Muppet Show 147.

 • gera toti
  gera toti14 napja

  Hogy érzed magad ott vona ??? Szánalmas vagy....

 • Peter Orszagh
  Peter Orszagh14 napja

  ezeket a virágokat a csaj fején nem értem.

 • Agnes Hallai

  Agnes Hallai

  13 napja

  @Peter Orszagh Hiperpasszív anyaméh legelő!🐝

 • Peter Orszagh

  Peter Orszagh

  13 napja

  @Péter Lévai valamiért nem látok ilyen öltözetű embereket az utcán. vajh miért?

 • Péter Lévai

  Péter Lévai

  14 napja

  kiegészítő a ruhájához. Mit nem értesz rajta?

 • Csaba Izsák
  Csaba Izsák14 napja

  Az emberek lesz*rnák magasról, hogy ki homokos, ha nem tolnak ezerrel az arcunkba. Csak az ugye úgy mar nem lenne frankó, ha nem kérkedgetnének.Nem mindegyik. A legtöbb homoszexuális ember teljesen normálisan kezeli a dolgot, csak a hangos kisebséggel van a probléma. Szóval nem a kormányt kéne ebben a témában ekézni, hanem azokat akik a homoszexuális propagandát nyomatják.

 • swathungary
  swathungary15 napja

  Ki ez a buta liba? Ennyi marhaságot beszélni......

 • Szultán
  Szultán15 napja

  Lista azokról akik mertek ellent mondani Orbánnak és meghaltak, a kettő természetesen nem függ össze. Bogdán László, 1974-2020 Váradi András, 1964- 2014 Pallag László, 1950-2011 Jankovics Marcell, 1941-2021 Hoffmann (Hofi) Géza, 1936-2002 Rácz Károly Mihály ( Terry Black), 1947-2019 Bajor Imre , 1957-2014 Ezzel szemben mi van? A "szembelövetés"...

 • László Libor
  László Libor15 napja

  Vonát mikor kérdezik már meg, hogy ha megnyeri a választást három éve, akkor most Toroczkai lenne a belügyminiszter, Novák Előd az igazságügyminiszter, Dúró Dóra meg az oktatási miniszter?

 • Sharp931

  Sharp931

  Napja

  @Gábor Róth Nem lehet válogatni.

 • Rhys O'Kelly

  Rhys O'Kelly

  10 napja

  Mosó Masa Mosodája helyett, Dúró Dóra Darálója lenne az új olvasókömy a gyerekeknek..jó mi?😏

 • Gábor Róth

  Gábor Róth

  14 napja

  Jó lenne,csak Vona nem kéne a kormányba!!!!!

 • Krisztián Kovács
  Krisztián Kovács15 napja

  Kedves Csintalan úr. Ha önnek szöveg értelmezési problémái vannak,az az Ön baja. Miért jó a szar keverése, minek a népet alázni? Olvassa el kérem még egyszer mind két szöveget,mert nem stimmel. Ha valaki meghalt,az nem aktív fertőzött. Politikai meglátása viszont jó

 • G78 Sz

  G78 Sz

  15 napja

  Mert a nép unblock ostoba, ez sajnos a valóság. Ez van. Hát ki az az agyhalott aki 3-szor megszavazta ezt az Orbáni rendszert? Vagy ki azaz idióta aki vissza várja Gyurcsányt? Én is az ostoba néphez tartozok szóval van ennyi önkritikám.

 • László Libor
  László Libor15 napja

  Nagyon freak arcok forognak az ellenzékben, de bazdmeg amit ebben a produkcióban sikerül hétről-hétre összehozni, mindennek a legalja. A Roncsfilm sehol nincs ehhez képest. Annyira szar, hogy már poén. 😂

 • Vilmos István Koszper
  Vilmos István Koszper16 napja

  Dévényit erősen pártolom.

 • Vilmos István Koszper
  Vilmos István Koszper16 napja

  Brüsszel küldi az LMBTQ aktivistákat. De azért benne maradunk az Unióban. Brüsszel elvárja, hogy kvóta szerint legyenek elosztva a bevándorlók. Magyarország ezt nem akarja. De azért benne maradunk az Unióban. Brüsszel Soros kottájából játszik. Magyarországnak ez nem tetszik. De azért benne maradunk az Unióban. A legújabb gyermekvédelmi (vagy, ha úgy tetszik, pedofil ellenes) törvény nagyon nem tetszik az Uniónak (mondjuk úgy, hogy Brüsszelnek). De azért benne maradunk az Unióban. Brüsszelben kitalálták, hogy a korrupció ellenjavallt a pénzek kifizetésekor. Magyarországnak ez nem tetszik. De azért benne maradunk az Unióban. Nem lehet olyan rossz az Unióban, ha ennyi kellemetlenség után is benne maradunk...

 • Vilmos István Koszper
  Vilmos István Koszper16 napja

  Az általánosban volt egy osztálytársam, aki állandóan olvasott valamit a pad alatt. Én nem tudtam utánozni, mert bár én is szerettem olvasni - bármikor, bárhol - azt a csodadolgot, hogy őt bármikor felhívták, ő bizony azonnal tudott válaszolni és jól a tanár kérdésére, nem tudtam utánozni.

 • Péter Nemes
  Péter Nemes16 napja

  Füles, szedjél Cavintont! 😂👍

 • Péter Nemes
  Péter Nemes16 napja

  "Én, mint volt kommunista.." MI VAN?? VOLT???? MIÓTA? Csintalan te nem volt kommunista vagy, hanem - ahogy azt számtalanszor magad is büszkén hangsúlyoztad - egy virtigli komcsi vagy, és pont!!!

 • G78 Sz

  G78 Sz

  15 napja

  @Péter Nemes Olyan gyönyörű, hogy olyan magas lóról beszéltek, Dr. Nemes, hány diplomád van és mennyi könyvet olvastál, hogy azt hiszed te húgyoztad a golf áramlatot (na van fogalmad arról, hogy miért érdekes az? sejtettem...) A kommunizmus Karl Marx és Friedrich Engels alkotta meg A kommunista kiálltványba 1848-ban (na ismerős a dátum? sejted miért hívták azt az évet a népek tavaszának?) Ezt az elméletet Vlagyimir Iljics Uljanov ismertebb nevén Lenin ültette át a gyakorlatba a többit már tudjuk. Elsősorban Marx az 1830-as években az iprai forradalom idején megjelent új társadalmi réteg (vagy hívjuk osztálynak ha így szimpatikus) a munkásság problémáit, létét vizsgálta és épített fel egy utópikus társadalmi modellt amit ő kommunizmusnak nevezett el. A szocializmus már az 1830-as években is létezett az akkori munkásmozgalmak a vörös zászlót használva (na ennyit arról, hogy a vörös a komcsik szimbóluma) már több sztrájkot is tartottak és olyan követeléseik voltak, mint tisztességes bérek, lakhatás, gyerek munka tiltása stb. Szóval Dr. Nemes ha már olyan baromi okosnak hiszed magad, és ontod magadból a hülyeséget, legalább arról a magas lóról szállj le mert semmi keresni valód nincs ott. 1830-as évektől még mindig ott tartunk, hogy közel távolról sincsenek tisztességes bérek, a lakhatás katasztrófa, a nyugdíj rendszert úgy megmentették, hogy még mindig vicc. Akarsz kicsit értelmesnek tűnni? Kezd el a húgyagyú kormányt kritizálni a valósággal, és ne szellem Sorosokat üldözz, meg a homoszexualista hadosztályokat keresd az ágyad alatt, hanem a változatosság kedvéjért nézd meg a bér papírodon hány Ft SZJA-t fizetsz be.

 • Péter Nemes

  Péter Nemes

  15 napja

  @Orbán Viktor Koldustarisznyája 1, Dehogyis nem. Vannak bőven. Az nem pártfüggő, hanem egy ideológiához való idomulás. Egy ember (nem csak politikus) viselkedése, megnyilvánulásai alapján használható jelző. 2, Bár soha nem voltam még nacionalista, inkább csak hagyományos konzervatív, de ha választanom kellene, inkább az lennék, mint komcsi. 3, Csintalan eddig többször is kijelentette magáról, hogy ő talán az egyetlen valódi kommunista ebben a "szar országban". Ez természetesen nem igaz, sokkal többen vannak, csak van aki kussban van, de van aki büszke rá,mint például az apósom. Most ennyi időm volt, nincs kedvem foglalkozni minden tudatlan, bugyuta szerencsétlen ideológiai korrepetálásával. Ha már ideröfögsz, képezd magad, olvass, nézz utána! Vagy keress egy olyan vitapartnert, aki a te szinteden áll, te kis szellemi koldus!

 • Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Orbán Viktor Koldustarisznyája

  15 napja

  Nincsenek kommunisták te szerencsétlen. Te sem vagy náci, csak egy wish-es olcsó utánzat.

 • József Pintér
  József Pintér16 napja

  Aki csak az ország miniszterelnöke helyére pályázik, az az adott rendszert kénytelen folytatni. Aki pedig demokráciát, és jogállamot szeretne kormányozni, annak az ide vezető út ismertetése alapján kell a felhatalmazást elnyernie. Ennek azonban, az alapvető szabályának a demokratikus megfogalmazása, és a nép, vagyis a közvagyon jogos tulajdonosai többsége által való elfogadtatása a feltétele. Minden más, csak ígéret, mint a kommunizmus eljövetele. Amit az ígérők csak a maguk javára teremtik meg. Holott, a közvagyon az őseink hagyatéka a leszármazottak javára. Aminek a birtoklására, és gyarapítására az élők jogosultak, és kötelezettek, amihez senki másnak, bandákba szerveződve sincs joga. A tulajdonhoz fűződő jog nem évül el, a tolvaj nem tulajdonos, a lopott dolog visszajár. Első az ember, mint tulajdonos, másodlagos az állam, amit a közös tulajdon működtetésére, és gyarapítására demokratikusan létrehozott. Ezek kapcsán a miniszterelnök a végrehajtás irányítását szolgáló, bármikor leváltható szolga csupán, nem a közvagyon tulajdonosa. Csak az tekinthető e feladatra alkalmasnak, aki e hatalmas közvagyont úgy képes működtetni, hogy ez, minden itt élő részére a létminimumhoz szükségeset biztosítsa. Előbb a demokratikus jogállam alapszabályát kell megalkotni, és a többséggel elfogadtatni. Merthogy Magyarország demokratikusan létrehozott Alkotmány nélkül nem jogállam. Ez egyébként is, ország világ előtt hivatalosan beismert, és hangoztatott, senki által nem vitatott tény. A jogállam fogalmának pontosítása jelenleg elbírálatlan bírósági ügy tárgya. Aki ennek hiányában értelmez bármit is jogszerűnek, az nem tudja, hogy mi a jogállam fogalma. Akkor se, ha minden piros lámpánál megáll, akkor is, ha nem esik az útjába, vagy nem az az úti célja. Magyarország Alaptörvénye ugyanis, a szövegezésével bizonyítja, hogy fogalmilag, és jogilag értelmezhetetlen betű, és szóhalmaz, ami csak kibökendő lufi csupán, ha valaki nem akar azzal közjátékot folytatni. Miszerint: "Alaptörvényünk jogrendünk alapja: szerződés a múlt, a jelen, és a jövő magyarjai között." Annak, aki ezt „értelmezni képes”. Merthogy, a köztudomás, és az őseink jogelve szerint, szerződés, csak az abban megállapodó beazonosíthatóan megjelölt felek között, és pontosan értelmezhető tárgyban jöhet létre érvényesen. Ezek nélkül, bárki, bárkik között, bármit létrehozhatna, és értelmezhetne szerződésként, és, mint ebben a jogalomban, még jogerős, végrehajtható ítéletet is hozhat a tapasztalás szerint. A már elmúlt, és a jövő magyarjai köztudottan már, illetve, még nem léteznek. Ezért velük, a jelen magyarjai, semmilyen szerződést nem köthetnek, és nem értelmezhetnek senkire vonatkozóan, így a jelenleg létezők egyikére sem. Ez tehát nem más, mint az itt a piros, hol a piros csalás bizonyítéka bűnjele csupán annak, aki elfogadja. Amire, senki, semmilyen jogot, sem kötelezettséget nem alapíthat. Minthogy, közvádra üldözendő. Aki ez alapján kíván bármire jogot szerezni bármilyen választásnak nevezett csalással, az a bűnt valósítja meg, és a több évtizedes diktatúra változatlan fennállását, és elfogadását igazolja. Holott, ez is tartalmazza: "Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista alkotmányt, mert egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk érvénytelenségét." Ezt immár egy évtizede, a többség nem vitatja, hanem ekként elfogadja. Kivéve, aki ezt kívánja éltetni. Amit pedig, a többség érvénytelennek tekint, az olyan, mint, ami nincs, számára nem létezik. Ami pedig, nem létezik, azt módosítani se lehet. Semmikor! Se 1989-ben, se máskor. Helyette pedig, demokratikusan, még senki, semmit nem hozott létre a demokrácia jogelve szerint. Így nincs mit megváltoztatni, vagy a semmire "jogot alapítót" leváltani, bárki mással lecserélni, és e célból a senkinek tekintett "választókat" egyfolytában hülyíteni, és „palira venni”.

 • F A
  F A16 napja

  Vona megüti a mércét, a másik négy, nulla

 • György Tóth
  György Tóth16 napja

  Ne essünk bele abba a csapdába, hogy csak azért mondjunk valamit, hogy mondjunk valamit.

 • 3rdayy
  3rdayy16 napja

  Jeffrey Epsteinre emlekszik meg vki? Es az ő kis szigetere? Vagy Jimmy Savile-ra? Esetleg a Podesta emailekre? Tenyleg ugy gondoljak az urak hogy a pedofilia nem mas miint a populista konzervativ jobb oldal egyik kampany eszkoze?

 • Gabor Lajos
  Gabor Lajos16 napja

  Ez a nő idiota !!!!

 • Gabor Lajos
  Gabor Lajos16 napja

  Idióták!!!!!!!!!!

 • The Best
  The Best17 napja

  Ez a csaj alapból hülye vagy csak annak akarja mutatni magát?

 • Péter Nemes
  Péter Nemes17 napja

  Most, hogy a (szégyenszemre) mai napig Jobbiknak nevezett szervezet a kormánypártokkal együtt megszavazta a pedofil-törvényt, érdekes módon Pörzse Sanyi eltünt,mint a kámfor. Persze itt van a Vona, de ő könnyen mondhatja, hogy neki ehhez már semmi köze. Pontosabban annyi köze van, mint a Fidesznek Kaletához.

 • Andrea Prim
  Andrea Prim17 napja

  Bogdán László egy kivèteles Hîd volt a Magyarsàg ès a Cigànysàg között! Nem tudom elhinni, hogy öngyilkos lett!

 • Edit Hoffmann

  Edit Hoffmann

  16 napja

  Én sem.

 • György Németi

  György Németi

  16 napja

  Nincs híd. Összeomlott. Nem is volt.

 • Gábor Kovács
  Gábor Kovács17 napja

  Sokan rácuppantak az úgy nevezett melegellenes törvényre, közben a megfigyelési törvénnyel vagy a Fudan ügyével nem foglalkozik senki. Azokat majd szépen fű alatt végigviszik amíg mindenki a hülyeségen rágódik.

 • Gábor Kovács

  Gábor Kovács

  6 napja

  @Péter Kovács A probléma az, hogy amiről te beszélsz az mára ugyanolyan propagandává vált mint a fidesz hülyeségei. Régebben is készültek olyan alkotások amikben homoszexuálisok vagy transzvesztiták voltak (pl. Madárfészek, Robin Williams-el, Philadelphia stb...) ,de mégsem zavart senkit, mert nem akarta erőszakkal lenyomni az emberek torkán. Viszont ma már erre a szintre jutottunk el. Elég csak megnézni mi megy az USA-ban, Kanadában. Kvóta alapján osztanak szerepeket, díjakat, sárkányok meg ki tudja még mik tartanak iskolai meg óvodai előadásokat a másság jegyében. Szerintem ez így nagyon nincs rendben. Itt ez a gond és nem az , hogy valaki a saját nemhez vonzódik. A tudatosság és az erőszakos nyomulás a probléma.

 • Péter Kovács

  Péter Kovács

  7 napja

  @Gábor Kovács De bizony jogfosztás az, hogy mondjuk te heterókét megjelenhetsz egy reklámban, egy meleg meg nem. Az olyam filmek lemehetnek ahol a te szexuitásod jelenik meg az olyan viszont be van tiltva ahol meleg emberek jelennek meg. Ez bizony jogfosztás.

 • Gábor Kovács

  Gábor Kovács

  15 napja

  @Péter Kovács Az ,hogy nem mehetnek be az iskolákba, óvodákba propagandát terjeszteni szerintem nem jogfosztás. Én sem mehetek be, ha akarnék sem. Én ezt nem gondolom kriminalizálásnak. Azt kell látni, hogy az LMBTQSTB egy politikai mozgalom ami csak felhasználja őket saját céljaira. A Fudan és a többi zavaros ügylet (pont a napokban derült fény arra ,hogy izraeli kémprogrammal figyeltek meg újságírókat, ellenzéki személyeket) meg úgy gondolom mindenkinek fontos ,mert mindannyiunk függetlenségét és pénztárcáját érinti, szexuális irányultságtól függetlenül.

 • Péter Kovács

  Péter Kovács

  15 napja

  A melegek jogfosztása miért lenne hülyeség? Amúgy ha te hülyeségnek minősíted a melegek kriminalizációjat akkor miért várod el hogy utána ők, vagy a társadalom más részei kiálljanak a számodra fontos ügyek mellett? Azt meg ők minősítik hülyeségnek és Orbán meg csak egy kávét kér.

 • Karoly Dobrai

  Karoly Dobrai

  15 napja

  Egyetértek, de ez nem a ner hibája, hanem azoké akik ezt nem veszik észre vagy a nagyobb baj, hogy nem akarják észre venni.

 • Péter Nemes
  Péter Nemes17 napja

  Mi van az Orsi fején? Privát méhlegelő? 😂😅 Egyem a zuzáját!

 • aditua garbigailua
  aditua garbigailua17 napja

  Kövér László cipőtalpában több ész van, mint az asztalnál ülők fejében.

 • Viktor Tóth

  Viktor Tóth

  15 napja

  Egy igazi fidesznyik vagy

 • ScipioHun
  ScipioHun17 napja

  Aki a politika és a társadalom egymásra való hatását kezdi el boncolgatni, az nagyon hamar oda jut el, hogy szükség volna valamilyen mértékű tudás alapú cenzus a választáson. Akkor bizony likvidálnánk is az echte kádárista nyugdíjas generációt a politikai palettáról.

 • karesz54
  karesz5417 napja

  "Zöld őrület". Jönnek a fák és megbasznak. De nem szeretnék Kövér László lenni és szerencsére nem is leszek.

 • Zoliqa
  Zoliqa17 napja

  Orulok, hogy levagtad a hajad pista. Ez a "pasicopf" nagyon tudja karositani a hajat plane elol, ahol jobban "huzodik". Csak egy tornacipo, supreme polo kell es megint swag leszel

 • Ficere
  Ficere17 napja

  Kérdés. Nem lehet megoldani a Magyar Hang külföldi terjesztését ????????

 • Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy17 napja

  Ti láttatok prájd fotókat a haladó San Francisco-ból? A vonulás közben konkrétan egymás szájába hugyoznak és spontán rakják egymást s....be.

 • Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy17 napja

  Miért hord valaki a fülében zuhanyfüggöny karikát?

 • West Unión

  West Unión

  8 napja

  Neked miért szorult a fejed a két füled közé ?

 • Viktor Tóth

  Viktor Tóth

  15 napja

  Azért hogy ilyen kreténeknek legyen mit kérdezni.

 • Janos Cs.

  Janos Cs.

  17 napja

  Azert,hogy ont is lefoglaljak valamivel.Jomagam az elhangzottakkal foglalkozom inkabb.Tobabbi jo szorakozast!

 • Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy17 napja

  "....az idősebb generáció letolja ezt a fajta szemléletet a fiatalokra..." Végülis vannak olyan liberális szülők, akiket sikeresen a gyerek érzékenyít. Mifelénk hisztinek hívják.

 • Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy17 napja

  Kiránduló szezon van. Nem maradt a fejre az alufóliából.

 • Gábor Molnár
  Gábor Molnár17 napja

  Szánalmasak vagytok,?

 • Viktor Tóth

  Viktor Tóth

  15 napja

  Csak te vagy az.

 • HSanyi
  HSanyi17 napja

  Hát Vona eléggé hiteltelennűl adja elő. felfedezésként és saját tudományos munkaként adja elő, hogy a 2x2 =4-l.

 • William White
  William White17 napja

  Nagyon a felszìn kapàrgatàs megy még itt...

 • Elemer Tamas
  Elemer Tamas17 napja

  Nulla !

 • Yorgos2007
  Yorgos200717 napja

  Sajnos az van, amit Orsi a végén mond. Mindenkit csak a saját élete érdekli, amíg él, amikor meg már meghalt, nem tud tiltakozni.

 • Ágnes Gregor
  Ágnes Gregor17 napja

  Még szerencse, hogy nem Kövér dönti el. hogy unió tagok leszönk e

 • Duke

  Duke

  16 napja

  de szerencsére TI sem! #HUXIT

 • Péter Retkes
  Péter Retkes17 napja

  Vona hátralépett, és csinálja amit kell. Érti mi a lényeg :D Kurvalassú, kurvahaszontalannak tűnik, de az egyetlen út! Hajrá!

 • Csakbetksszmok

  Csakbetksszmok

  13 napja

  Sosem értettem, minek pazarolják az erőforrásaikat demoralizáló talpalásra-strandolásra belpesti kerületekben. Már 2014-ben bűn volt nem visszalépnie a Jobbiknak számos vk.-ban.

 • Peter Hever

  Peter Hever

  15 napja

  Vona nem úgy volt hogy visszavonul a politikától? 2018ban képtelen volt felfogni, hogy mi az ország érdeke. Ez után évekre vissza kellene vonulnia és ha már ennyire rossz stratéga, csak tanulnia és olvasnia. Mert az hogy egy ország sorsát befolyásoló teljesen blőd döntése után egy évvel már a visszavonulásból megtérve ossza az észt mostanáig, az végtelenül ellentmondásos és ezzel még nagyon óvatosan fogalmaztam.

 • Tesz- Vesz

  Tesz- Vesz

  16 napja

  hogy reppel a vlogjában mint egy dióda? az nem zavar hogy vona is a hatalom csicskása, és naponta hazudozik? nézd már meg az életrajzát könyörgöm. villog a csókos posztokkal, holott titkolnia kéne. szerintem a 2F kapcsán szervezték be.

 • László Hárshegyi
  László Hárshegyi17 napja

  Orsolya szerint a magyar társadalom kész kapitulált szörnyű idők jönnek. Nade! A XX. században hány szörnyű időszak volt? 1914-1918 háború nélülözés, erre még rátett 1919-1920 egzisztenciák lenullázása, népirtás. 1944-45 háború anyagi javak és életek pusztulása, abszolút kiszolgáltatottság. 1948-52 egzisztenciák lenullázása, totális vagyonelkobzás az égész nép totális kifosztása! generációk felhalmozott javait vették el emberektől családoktól plusz fizikai terror a testi épség és az élet teljes kiszolgáltatottsága. 1956 forradalom anyagi javak és életek pusztulása. 1991-1997 privatizáció, a magyar gazdaság 70%-os leépítése, gyárak eladása, majd bezárása, komplett gazdasági rendszerek felszámolása, például a cukorgyárak bezárása nem csak a cukor gyártás állította le de a melasz gyártás is, ami máshol alapanyag és az állati takarmányból is kiesett egy jenlentős tétel. A beszárt gyárakat szétverték a gépeket eladták vagy beolvasztották hogy még újra se lehessen indítani, és1,5-2 millió ember állásvesztése és tartós bentragadása a szegénységben. EZEK UTÁN MÉGIS MIT VÁR?

 • Zealander
  Zealander17 napja

  Én bírom Orsit! Kell a sok pasi közé.

 • Péter Nemes

  Péter Nemes

  17 napja

  @gp sx....és ne nyissa ki a száját!

 • gp sx

  gp sx

  17 napja

  ...csak nem kellene mutatni a fejét.

 • László Hárshegyi
  László Hárshegyi17 napja

  Hitlerék nem csak a zsidókat akarták kiírtani, hanem a Lengyeleket, a Belorusszokat, Ukránokat és az oroszok nyugati részét is! Ők 30-40 millió ambert akartak kiírtani, 2,7 millió lengyel, 5,7 millió orosz, 1,3 millió ukrát, és1,2 millió berorusz civilt sikerült is kiírtani a katonákon kívül. (Lásd Thimothy Snyder a Véres övezet című könyve)

 • László Hárshegyi
  László Hárshegyi18 napja

  Így van! A magyar társadalom nem homofób, sokkal többen útálják a bicikliseket, mint a melegeket!

 • Lementem Elemér
  Lementem Elemér18 napja

  Csintalan Sándor félreérti Schiffer Andrást a humánum kérdésében, Schiffer nem a humánumról beszélt, mint alapértékről, hanem a humánumnak nevezett üres és képmutató gesztusokról, amit ma nagyon sok nagy cég is gyakorol, hiszen ez ma a kor/tömegek hangja. A humánum egy nagyon fontos alapérték, amit fel lehet használni és ki lehet forgatni.

 • biostar4

  biostar4

  11 napja

  @Istvan Bende Gratulálok. Jelesre vizsgáztál agymosot gondolkodásban. Egy szót se ejtettem Gyurcsányról, vagy Jakabról vagy bárkiről, mégis ùgy érveltél, mintha dicsőítettem volna őket. Bocsi, velem vitázol, vagy egy ellenségképpel? Az hogy tudsz vásárolni plázákban nem jelent semmit. Fizetések, támogatások, egézségügy az is közre játszik. Civil szervezetek elleetetlenítés, szakszervezetek nem működőképesítése is. Valamint verseny tàrsaktól ellopni munkákat (Ellios-ügy), hogy további milliárdokat sikkasszanak el. És igen, azért a Kormámy szakítja szét az országot, mert 11 éve ezt csinálja. Gyakorlatilag minden vitát elhiteltelenítenek, mert... Gyurcsány. Ahhoz képest, hogy annyira fontos a gyerek a szülőnek, mégis történnek bántalmazások, heteró családon belül is. Szóval mégse minden embernek fontos a gyereke, ha van... van aki örömmel veri a gyerekét, ha -- és most figyelj: netán meleg.

 • Istvan Bende

  Istvan Bende

  11 napja

  @Lementem Elemér Ebben igazad van, mint veszély, valóban fennáll.

 • Lementem Elemér

  Lementem Elemér

  11 napja

  Istvan Bende Ez a trend nemzetközi a globális világban és hiába vannak kisebbségben, a mai mediatizált világban a hátszéllel a hátuk mögött abszolút kifejtik a hatásukat. És persze ezzel lehet, hogy nem azonosulsz te, vagy nem azonosulok én, de ettől még a közgondolkodásra komoly hatást gyakorol ez az áramlat, lassan mindenben ott van és a távolságtartás ellenére is ebben a közegben kell élni.

 • Istvan Bende

  Istvan Bende

  12 napja

  @biostar4 Ki a tökömet lehetetlenít el, ember, nézz már szét az országban! Ki van ma ellehetetlenítve?! Nézz már végig a multi bevásárló központok parkolóiban! Ember ember hátán, költenek-költenek-költenek. Lófasz van itt ellehetetlenítve, legfeljebb a hozzád hasonlók, azok is csak agyilag. Egymásnak ugrasztani?! Baszkikám, Gyurcsány, vagy Jakab maga a megtestesült erkölcs és józanság, igaz? Vagy a Homonnay Gergő? A Fekete-Győr András? A Szarvas Koppány Szilveszter, aki lámpavasakra lógatná a fideszeseket? De nyilván, Orbán osztja meg az országot... Te néha gondolkodsz is, mielőtt leírsz valamit? Orbán éppen egyesíteni akarja a magyar nemzetet, határon innen és túl, amiben a liberális... bocs, globalista(!!!) ellenzék pontosan ellenérdekelt! Ennyire nem lehetsz vak és buta, hogy ezt ne lásd. Tudod, minden ember, akinek van gyermeke, annak a gyermeke a világ legféltettebb kincse. Lehet, hogy te nem tartozol ezek közé, de az a te bajod és a te felelőtlenséged, amiért nem látod az LMBTQI+ -ban rejlő közép- és hosszútávú veszélyeket a gyerekekre nézve, amik már évek óta terjednek az USAban és több európai országban is. Na, ez az, amit mi konzervatívok soha nem fogunk Magyarországra beengedni.

 • biostar4

  biostar4

  12 napja

  @Istvan Bende És ehhez bölcs vezérünknek csak elkell lehetetleníteni a népet, és ráadásul még egymàsnak is ugrasztani. Persze megéri majd a végén magyarnak lenni, csak a társadalom felétől kell megszabadulni. Nem tudtam, hogy a jobbágyság a normalitás, vagy azt, hogy az Európai Uniót a Hadak Ura, Khorne írànyitja a meleg hadával.

 • Pál Bouchal
  Pál Bouchal18 napja

  Vona5* Konok4*

 • Pál Bouchal
  Pál Bouchal18 napja

  Vona***** Konok****

 • Erika Kovács
  Erika Kovács18 napja

  Csalódtam Vona Gáborban! Folyamatosan az összefogás ellen szól! Talán azt hitte, ha lemond, összeomlik a Jobbik! Számonkérés a saját partjától? Ha 2018ban összefogott volna pártokkal, már nem tudná a Fidesz az országot kirabolni! Azt hiszem eljött az idő, hogy nem sírom őt vissza!

 • Erika Kovács

  Erika Kovács

  16 napja

  @kollarpg akkor mondj alternatívát, hogy csinálnád a kormány leváltását??? Amúgy a környezetemben vannak régi Jobbikosok. Én 3 éve vagyok, előtte szimpatizáns voltam. És úgy vagyunk , sajnos az ördöggel is cimborálni kell,hogy a kormányt leváltsuk!

 • kollarpg

  kollarpg

  16 napja

  Ha összefogott volna a többi párttal akkor a földbe állt volna a jobbik népszerűsége és még nagyobb győzelmet arat a Fidesz. Felejtsük már el ezt a hülyeséget, hogy az ellenzéki szavazó - pláne a jobbikos - átszavaz egy másik ellenzéki pártra. A Jobbik jelenlegi szavazóinak nagyrésze baloldali nem is régi jobbikos.

 • Tibor Tiborovics Barna

  Tibor Tiborovics Barna

  17 napja

  Szerintem kiheverik a csalódást

 • Erno Varga

  Erno Varga

  18 napja

  Kirabolni? Na ne! Karácson bicikli sávot rajzolt, Tarlós pedig épített. Ez csak egy ki összehasonlítás!

 • Nevezetes Azonosság
  Nevezetes Azonosság18 napja

  elszabadult a narancskommenthalálbrigád.

 • Nevezetes Azonosság
  Nevezetes Azonosság18 napja

  ez most kicsit zavaros lett, de attól még jó

 • Ivan Borik
  Ivan Borik18 napja

  Azon gondolkodtam hogy ti ennyire tudatlanok vagytok vagy direkt teszitek azzá magatokat....

 • Tibor Giljan
  Tibor Giljan18 napja

  Egy komoly politikai müsorban Karafiáth Orsolya,gyere le jó isten,na nemá

 • Johanna L.

  Johanna L.

  17 napja

  Az a gond vele hogy... ?

 • id86245101539357
  id8624510153935718 napja

  már megint, hogy a csintinek nem áll fel a f...a! :D 31:38 na, én léptem. előző adásban is volt, és csomószor régebben is. ez kell egy közéleti műsorba egy ilyen perverz?

 • Barnabás Kiss

  Barnabás Kiss

  3 napja

  Valami azt súgja, hogy többet tudtál meg róla, mint amennyit valaha is szerettél volna..

 • zsurzs3
  zsurzs318 napja

  A Fb-on fideszes hirdetések alá szoktam bemásolni: Az a 9,5 millió lakosú ország, ahol egy pandémia sz@r kezelése miatt több, mint 30.000 ember hal meg, hosszú ideig a lakosságarányos halálozás a világ élvonalába kerül, és a lakosság ezen ÁTSIKLIK, ahol ez KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI HURRÁ állapotot hagy maga után, az megérett arra, hogy elsüllyedjen. Szinte minden esetben van - nem egy- nyáladzó pavlovi kutya reflex-szel röhögő, lélek nélküli ember. :( Az Extrára meg már megvan a jegy! Várom. :)

 • Tesz- Vesz

  Tesz- Vesz

  4 napja

  @lászló szabó láttad te az olasz kórházak felszereleseit? szerinted nincs összefüggés a kórházak és eü. állapota és a halálozás, meg a kormány hozzáállása között?

 • lászló szabó

  lászló szabó

  4 napja

  Nem a kormány miatt halt meg ennyi ember, hanem a sok pocsék egészségügyi állapotú /pl. alkoholista/ , illetve vírustagadó miatt!😰

 • Tesz- Vesz

  Tesz- Vesz

  15 napja

  @Istvan Bende forrást kértem, nem baj? eddig érted? ezt írtad: "Van, ahol csak azokat a betegeket veszik covid-halottnak, akik konkrétan a covid miatt lélegeztetőgépen hal meg. Azaz, ha valaki rákos beteg és elhuny, akkor őt függetlenül attól, hogy covid hordozó (fertőzött)-e, a rákos betegség áldozatainak listájára jegyzik. Na, ez Mo-n nem így van és ebből jönnek a különbségek." Az összesített számok egyes helyeken az igazolt és a valószínűsíthető eseteket is tartalmazzák. A valószínűsíthető eseteket közegészségügyi tisztviselők határozzák meg a kormányzati hatóságok által kidolgozott feltételek alapján. mik azok a feltételek, tudod? kértem forrást azt állításaidra, biztos nem nehéz, mert ezt harsogja már egy éve az összes valamire való virológus. nem írják hogy máshogy számítja többség, ők a demagógok és nem te, aki még forrást se hoz? www.portfolio.hu/gazdasag/20210325/koronavirus-halalozas-igy-lett-magyarorszag-a-masodik-az-egesz-vilagon-475820 A legtöbb ország azonban azt a módszert választja, amit Magyarország is, miszerint ha egy beteg akkor hal meg, amikor pozitív a koronavírus tesztje, akkor ő a járvány áldozata.

 • Istvan Bende

  Istvan Bende

  15 napja

  @Tesz- Vesz Nézd, megpróbáltam neked elmagyarázni az okokat. Ezekre te láthatóan nem vagy vevő, így én feladom. Nincs értelme, energiapazarlás. Gondolj, amit szeretnél erről az egészről...

 • Tesz- Vesz

  Tesz- Vesz

  15 napja

  @Istvan Bende de értettem. az a demagóg amit te csinálsz. erre jó példa a kommented. BEMÁSOLTAM MIT ÍRTÁL! erre ne kezdjél el replikázni hogy nem értem! mert k gyenge, és k-ra felidegesít, esetleg mi lenne ha inkább azt mondanád hogy rosszul fogalmaztál? " Ebben térnek el az egyes országok statisztikái. " A KÉRDÉS NEM EZ VOLT! MI LENNE HA A KÉRDÉSRE VÁLASZOLNÁL?! a "van, ahol " az még mindig nagyon konkrét, igen, és még mindig nem látok forrást? nehéz? pedig ezt harsogja már egy éve az összes valamire való virológus.

 • id86245101539357
  id8624510153935718 napja

  mussolini, engels, aztán a beszédképtelen, aztán meg a csinti női megfelelője, aztán meg a megtért szélsőjobb

 • Robert Keszeg
  Robert Keszeg18 napja

  Lekonyul a humánum :D Dévényi Pista for prezident!

 • Do not
  Do not18 napja

  🐈‍⬛

 • id86245101539357
  id8624510153935718 napja

  vagány az orsi a fején ezzel a fürdőszoba lelépővel

 • Jozef Juhasz

  Jozef Juhasz

  14 napja

  Méhlegelönek se kutya....csak a Fidelitaszos ifjak meg ne lássák....

 • Péter Ring
  Péter Ring18 napja

  Szeretném a résztvevők (és az olvasók) figyelmébe ajánlani Steven Pinker könyvét: Az erőszak alkonyát. A fejlődés hullámzásáról futtatott eszmecseréről jutott eszembe, hogy akármilyen rossznak is tűnik a helyzet, a valóság - szerencsére - sokkal jobb.

 • Erik Sródy
  Erik Sródy18 napja

  ez egyre szarabb....

 • Tamás S
  Tamás S18 napja

  Jajj, amikor még Csintalan a Hír tv -n nyomta, a Bayer azóta is abból tanul

 • Imre Gardó
  Imre Gardó18 napja

  Most is gyilkolják a népet csak most az egészségügy tönkretételével , a covid járvány nem megfelelő kezelésével több mint 30 ezer halottal , és a covid miatt el nem látott betegek ki tudja hányan haltak meg lehet hogy az is megközelíti a 30 ezret .

 • Agnes Hallai

  Agnes Hallai

  13 napja

  @Imre Gardó Az emberek az egészségüket egyénileg gyilkolják. Szabad akaratukból, teszik ezt a helytelen életmódjukkal, szenvedély és civilizációs betegségekkel.

 • Erno Varga

  Erno Varga

  18 napja

  Vagy nem! Nézd meg a halálozási statisztikát és, ha még akkor is ilyen hülyeségeket írsz, akkor már bizton tudni fogom, hogy miért az ellenzéki narratívát tolod!

 • tibor bucsek
  tibor bucsek18 napja

  "" hülye schiffer , fasiszta puccs amerikában " igen komoly anyag lehet amit csintalan úr szív !

 • lászló szabó

  lászló szabó

  4 napja

  @HSanyi én nem tehetek róla, ha értelmezési problémái vannak!?😂😂😉

 • HSanyi

  HSanyi

  5 napja

  @lászló szabó Ugyan nem derült ki írása értelme az ön értelmi korlátai miatt, de hát nem lehet mindenki számára előírni a 8 osztály elvégzését, ami láthatóan önnek sem sikerült. Remélem elégedett lesz majd a krumpli mennyiségével.

 • lászló szabó

  lászló szabó

  5 napja

  Sándor maga köpönyeges ész osztó, hü.....ő, nem is minősítem, megteszi ezt saját beszéde!

 • Péter Nemes

  Péter Nemes

  16 napja

  Pálinka mit fröccs. Nem kell neki több. (Nem az a korosztály, aki szív is.)

 • Apponyi Albert

  Apponyi Albert

  17 napja

  @HSanyi Egyet értek, a hülye Schiffer oké

 • Lajos Weller
  Lajos Weller18 napja

  Pont ugyanolyanok vagytok, mint a kormány vagy az ellenzék. Fogalmatok sincs róla, hogy az emberek különböznek. Na sipirc elolvasni Jézus magvető példázatát, s addig hagyjatok fel a közszerepléssel, amíg meg nem értitek...

 • Istvan Bende
  Istvan Bende18 napja

  Csintalan a fekete autót emlegeti a jelenlegi politikai vezetésre vonatkozóan. Megjegyzem, a "fekete autó" a Konok által támogatott politikai oldal velejárója volt. És ő történész. Nevetséges...

 • Istvan Bende

  Istvan Bende

  17 napja

  @Ezustliliom Konok konkrétan szélsőbalos anarchista.

 • Ezustliliom

  Ezustliliom

  18 napja

  Ne zavarjon, hogy Konok anarchista, így nem támogat semmilyen politikai oldalt!

 • Erzsebet Zuban
  Erzsebet Zuban18 napja

  Ez a Vona... szánalmas...

 • Viktor Tóth

  Viktor Tóth

  15 napja

  Igazából te vagy szánalmas.....

 • Krisztián Kovács
  Krisztián Kovács18 napja

  Konok úr,a Magyar nép nem toleráns,hanem nem törődöm. Ha lázítják viszont ugrik

 • tamas horvath
  tamas horvath18 napja

  A Kötöttfogás szereplöi mikor táncolnak a Jerusalema-ra??

 • idő utazó
  idő utazó18 napja

  majd akkor rinyáljatok a zöldek mellet mikor 10 éven belül kiakarják vezetni a tejterméket és az igazi húst a világból.brmok

 • i h

  i h

  18 napja

  Ó de szuper lenne!

 • Komeny182
  Komeny18218 napja

  Konok nem meri megint bemondani, hogy a Bergamói felvételek kamuk voltak, ami viszonylag rövid időn belül kiderült. Mondjuk ez Csintit nem zavarja, mert az nem illik bele a világképébe, ergó az nem létezik. Pedig óriási kamufelvételek forogtak a médiában, szinte az összes kamu volt.

 • Tesz- Vesz

  Tesz- Vesz

  17 napja

  @Krisztián Kovács mik vannak, elképeszető hvg.hu/elet/20200309_Bergamoi_orvos_Fogalmatok_nincs_mi_megy_idebent_Maradjatok_otthon

 • Tesz- Vesz

  Tesz- Vesz

  17 napja

  @Krisztián Kovács ja hogy én érveljek helyetted is? hvg.hu/vilag/20200320_koronavirus_fertozes_covid19_bergamo_olaszorszag_korhaz

 • Krisztián Kovács

  Krisztián Kovács

  17 napja

  @Tesz- Vesz keresd ki a két képet. Ugyanaz ,amit a hajókatasztrófánál mutogattak ,meg amit a Bergamonál

 • Tesz- Vesz

  Tesz- Vesz

  17 napja

  ezt már konok is behazudta múltkor hogy az kamu volt, pedig nemigazán volt az. ne gödény oldalát olvasd, az egy köztörvényes izraelita bűnöző

 • Krisztián Kovács

  Krisztián Kovács

  18 napja

  ugyanazt a képet használták amit a migránsokat szállító hajó katasztrófájánál. Ki tudja lehet az is kamu volt

 • Straszi Kis
  Straszi Kis18 napja

  Csintalant sokkal kedvesebb és elnézőbb a női szereplőkkel.

 • Gabor Varnai
  Gabor Varnai18 napja

  Uhhh, ez az Orsi.....

 • Jaydee, Julian és Martin

  Jaydee, Julian és Martin

  18 napja

  :-D

 • Koppixer
  Koppixer18 napja

  A műsor első feléhez kapcsolódóan, hogy kik és hogyan szervezkednek, dezinformálnak a háttérből, ajánlom mindenkinek a Netflixen is fellelhető, Hater: a gyűlölet új arca c. kiváló lengyel filmet.

 • Istvan Bende

  Istvan Bende

  18 napja

  @Ezustliliom Abban hiteles, hogy az LMBTQI+ propagandát tolja az arcodba. Úgy, hogy ezt te észre sem veszed.

 • Ezustliliom

  Ezustliliom

  18 napja

  @Istvan Bende Az M1-nél azért némileg hitelesebb.

 • Istvan Bende

  Istvan Bende

  18 napja

  Netflix?! Köszi, nem kell. Ennél libsibb propagandát kitalálni sem lehetne. Mióta tekinted a netflixes sorozatot hitelesnek?

 • Schlögl Gábor
  Schlögl Gábor18 napja

  "Aki nem Kövér László az mindenki zöld." (by Konok P.)

 • Sándor Gőbölös
  Sándor Gőbölös18 napja

  Igaza van a Vona Gábornak, addig nem lesz az ellenzékből semmi ameddig a szimpatizánsok nem a saját pártjukat kritizálják először.

 • West Unión

  West Unión

  Napja

  @Sharp931 most jöttek rá ,hogy nem ellene hanem mellette kellett volna állni és nem elárulni ?

 • Sharp931

  Sharp931

  Napja

  Ez alapján az MSZP jól áll. Sok DK-ba és máshova disszidált politikusok a távozásuk előtt sokan belerúgtak az egykori pártjukba. A kritikával természetesen nem tudtak mit kezdeni.

 • West Unión

  West Unión

  4 napja

  @Tesz- Vesz valami van !!

 • Tesz- Vesz

  Tesz- Vesz

  4 napja

  @West Unión jól megy neki, szereti a gazdája

 • West Unión

  West Unión

  6 napja

  @Tesz- Vesz Vonának .

 • uborka1956
  uborka195618 napja

  Gerinctelenek társasága!!!

 • Viktor Tóth

  Viktor Tóth

  15 napja

  A fideSS? Valóban.

 • uborka1956

  uborka1956

  18 napja

  @id86245101539357 : Remélem, hogy igazad van.

 • id86245101539357

  id86245101539357

  18 napja

  kivéve konok

 • Gusztáv Faludi
  Gusztáv Faludi18 napja

  konok szerintem butaságokat beszél.

 • Róbert Tamás Papp
  Róbert Tamás Papp18 napja

  Ez a hölgy Karácsony két lábon járó méhlegelője? :D

 • Agnes Hallai

  Agnes Hallai

  13 napja

  @Róbert Tamás Papp Orsi méhe hiperpasszív :))

 • Jaydee, Julian és Martin

  Jaydee, Julian és Martin

  16 napja

  @Márk Bánfi LOL

 • Márk Bánfi

  Márk Bánfi

  16 napja

  csak nehogy kannabiszmezőnek nézzék a fikalitaszosok...

 • Jaydee, Julian és Martin

  Jaydee, Julian és Martin

  18 napja

  :-D

 • 12345678962499
  1234567896249918 napja

  Orsolya az alkesz, hogy kerul ide?

 • Mr Bellstart
  Mr Bellstart18 napja

  Ezt a Csíntalan Sándort rossz hallgatni. Olyan mintha a szél lobogtatná a száját, szerintem néha meg ő sem érti amiről beszél

 • Istvan Bende

  Istvan Bende

  18 napja

  ... és közben meg van győződve arról, hogy mennyire jól látja a dolgokat. Az egész ember egy nagy darab szerencsétlen savanyúság. A hideg kiráz tőle.

 • Schlögl Gábor
  Schlögl Gábor18 napja

  Vona ezzel a Bogdán könyvvel, aztakurva..........................!:-)

 • Lajos Hunor Hegedűs

  Lajos Hunor Hegedűs

  18 napja

  Nem annyira meglepő ez. A nácik előszeretettel pózolnak az ilyen "rendes cigányokkal." Bogdánt még Bayer Zsolti is behívta a show-jába vendégnek. És ő meg naivan be is ment.

 • Joci Banderas

  Joci Banderas

  18 napja

  …..mekkora abszurdum nem? …vastag a bőr az arcán…

 • János Lipták-Pikó
  János Lipták-Pikó18 napja

  Orsolya nemcsak okos, de szép is! Jöjjön gyakrabban!

 • Toby N.

  Toby N.

  16 napja

  Beszaras, ez egy politikai beszélgetőmusor nem "husvasar".

 • S

  S

  18 napja

  A fedetlen vállak megtették a hatásukat a komment szekcióban 😀

 • ww95
  ww9518 napja

  Ez a nyilas vona mit keres egyébként ebben a műsorban? Volner is fog szerepelni nemsoká?

 • S

  S

  16 napja

  Volner kormanyparti. Ok meg nem johetnek

 • Punkt Brenn
  Punkt Brenn18 napja

  Arra nem gondol senki hogy azért nem műtenek futószalagon az orvosok, mert mióta büntetendő a hálapénz, nem érdekeltek a minél több műtétben. A viszonylag magas fizujukat igyis úgyis megkapják. Ehez a pénzhez elfelejtettek elvárást is mellé tenni.

 • Johanna L.

  Johanna L.

  17 napja

  Ugyanúgy megkapják a hálapénzt.. alig van orvosunk, túlterheltek. Ennyi.

 • Krisztián Kovács

  Krisztián Kovács

  18 napja

  Dehogyis .Dévényi szerint az Egészségügyisek szentek . Sosem tehetnek semmiről mindenért az aktuális kormány a felelős.

 • tvmixhungary1
  tvmixhungary118 napja

  Szégyen, hogy a Magyar Hang a mocskos komcsi köpönyegforgató Csintalan mellett immáron az idült alkoholista Karafiáth Orsolyát is beemeli az ellenzéki megmondóemberek sorába AMI önmagában is egy vicc pláne, ha tudjuk, hogy anno az átkosban az írószövetség több aggastyán vezetőjének is a szeretője volt ez a lotyó az általa áhított írói karrierjét elősegítendő...

 • A Te mentorod

  A Te mentorod

  16 napja

  @tvmixhungary1 ha csak 3 másodpercet is szántál volna rá, tudnád, nem Orsika vagyok, de még csak nem is ismerem, ellenben pont az az ember vagyok, akinek nem kellene ilyeneket írnod :D

 • tvmixhungary1

  tvmixhungary1

  16 napja

  @A Te mentorod Bocsánat Orsika (találhattál volna eredetibb álnevet is magadnak!) a pontatlan fogalmazásért - helyesen: az ezerdfordulón többek között az őskommunista Gyurkovits Tibornak voltál a szeretője aki a Magyar Írók Egyesületének a vezetőjeként TV műsort is gründolt az mtv- n amiben te is szerepelhettél a mentorodnak nyújtott természetbeni szolgáltatásaid ellentételezéseként... Az már csak a hab a tortán, hogy az idült alkoholizmusodat nem reklamáltad meg te szerencsétlen félautista véglény!:)

 • A Te mentorod

  A Te mentorod

  16 napja

  A rendszerváltáskor 13 éves volt, szóval lehet, Te tudni véled ezt, én viszont bizonyítékot kérnék, hogy ne tituláljalak hazugnak, köszi! :)

 • 12345678962499

  12345678962499

  18 napja

  Alkesz az Orsi? 🤮

 • Lídia F
  Lídia F18 napja

  De jó lehet rétnek öltözni.

 • Jaydee, Julian és Martin

  Jaydee, Julian és Martin

  18 napja

  :-D

 • Paul P
  Paul P18 napja

  Ha Konok megnövesztené a haját torzonborzra, akkor már nem csak ideológiailag, hanem fizikálisan is tök Marx lenne. No dehát, “ezek” mind egyformák.

 • Sándor Nagy
  Sándor Nagy18 napja

  Nem másik atyára,hanem tisztességes vezetőkre vágyik....

Következő