KIZÁRNI HAMILTONT! 2021 Brit Nagydíj "elemzés"...

A videóban erős véleményt fejtek ki a 2021-es Brit futam kapcsán... azon belül is főleg a Verstappen Hamilton incidenst elemezve.
Ugyanis, ami történt az: gusztustalan.

Az epizódot az Unibet támogatta. Ha további érdekes és izgalmas, sportokkal kapcsolatos beszélgetős és informatív tartalmakra vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézz át az Unibet Magyarország HUbase csatornájára, amit ezen a linken keresztül érhetsz el:
hubase.info/start/FT5.html

Játékok olcsón: www.g2a.com/r/danigames111

Kövess Instagramon és FaceBook-on a legfrissebb történésekért: danibereznay
formuladani/

Megjegyzés

 • Bereznay Dani
  Bereznay Dani16 napja

  Hallgasd végig mielőtt ítélkezel... már megint :) Köszönöm!

 • István Magyar

  István Magyar

  Napja

  @Bereznay Dani Mindjárt lincseljék is meg. Verstappen meg tudta volna akadályozni az ütközést? Igen mint ahogy Norris is és Leclerk is meg tudta akadályozni. Tudod az az érdekes hogy nem is olyan rég még Hamiltont és a Merci istenitetted. Inkább maradj meg magadnak és butaságokat ne beszélj. Mi van talán kirúgtak a csapatból hogy most azt hibáztatod akit nem is oly rég még istenítettél. Szánalmas! Korrekt az az lenne szerinted ha a bajnokságból a Merci is és Hamiltont is kizárnák. E sport az szted sport. Édes istenem..... Gutierez sem zárták ki mikor Alonso hatalmasat bukott azért mert ő elvette a gázt idő előtt. Butaságokat beszélsz.... Szted nem volt bent abban az hogy Hamilton is ki eshet. Ekkora baromságokat ne beszélj már. Inkább ne is szolaltál volna meg.

 • TheBond71

  TheBond71

  2 napja

  @ka Kormi Végre egy ember aki lát és ért!!!!!!!!!

 • TheBond71

  TheBond71

  3 napja

  @Attila Rónaszéki Akkor nézd meg újra szemüvegben!!! Mert totál mellette volt s még csak senki nem is vitatta ezt a tényt!!!! Hamilton lassított a belső íven a kanyar előtt így esett be csak Max valamennyire elé az íven.

 • TheBond71

  TheBond71

  3 napja

  @Tamás Vicsápi Te ezt honnan veszed beteg vagy?! Miket írkáltok itt?! Meg csapattársait kitette ?! Kit hol ? Rosberg tette ki őt spaban, meg belement A1- ringen. Spanyolba még kondhatnád is de csak rossz helyen egy tehetetlen repülő autó volt Ham alatt a fűről!!!

 • Gabor Telegdi

  Gabor Telegdi

  3 napja

  @Ferenc Mühlhauser Kimi 20 at kapott Vettel kilökéséért hátul és mindketten begurultak

 • Roland Balázs
  Roland Balázs3 órája

  Mind a két versenyző nyerni akart és összeütközés lett belőle! Teljes mértékben versenybaleset, hogy ki volt a hibás? Hamilton természetesen mert megprobalt beszúrni oda ahol Verstappen mellé nem fért be. De ugye van még 20 versenyző illetve volt még több is szerintem Verstappen az egyetlen aki nem tudja felfogni hogy van egy tükör amit igen meglepő módon használni kell. Hamilton ugyan annyira hibás mint Verstappen aki racsukta az ajtót és itt az ajtó húzta a rövidebbet!

 • Bandy Pákozdi
  Bandy Pákozdi8 órája

  Dániel, maga nemes egyszerűséggel csakis kizárólag a tények nyelvén beszélt ebben a videóban, ez ennyi, ezen nincs mit gondolkozni, nincs mit variálni, minden egyes hanglejtésed (is) igaz!

 • László Nagy
  László NagyNapja

  Akkora hülyeségeket beszélsz... Én utálom mindkettőt de verstappen soha nem is tudott előzni ha ő van belül nekimegy akár a csapat társának is ha kívülről jön akkor elévág... Mindkét versenyzőt utálom de verstappen produkcio: hubase.info/zone/0qSk0oyeoZp0bIo/vide.html hubase.info/zone/x5PMmqCBeo6egXo/vide.html hubase.info/zone/q5zLqXKFpoF6qnI/vide.html

 • László Nagy

  László Nagy

  Napja

  Elemezd ezt is: hubase.info/zone/nIW2pJqNqmp0qag/vide.html

 • László Nagy

  László Nagy

  Napja

  a védekezőnek nem kell iránytváltani?? ezt mondtad ugye?? A hátul lévőnek kell fékezni?? hubase.info/zone/mIqtt3qNp5d8iHo/vide.html Akkor ezt elemezt ki....

 • SunGlass_VOD
  SunGlass_VODNapja

  Mindenben igazat adok neked!👍

 • páll kristóf
  páll kristófNapja

  Hasonló eset a Hungaroringen csak Bottas-al megint elvették a Redbull összes pontszerzési esélyét (így is csoda az az egy pont amit Verstappen zsenije szerzett)

 • István Ujvári
  István UjváriNapja

  Legalább 3 versenyes eltiltást érdemelt volna érte a világsztár! A másik élete nem játék.

 • József Makó
  József MakóNapja

  Mindenben egyetértek veled, csak veled ellentétben én még útálom is ezt a szóban forgó alakot...

 • Zsolt Perity
  Zsolt Perity2 napja

  Rajtad nagyon látszik, hogy semmi közöd az objektivitáshoz, egészen mást látsz, mint ami történt, miközben elemzel, és fröcsög az arcod, mint egy csalódott Verstappen drukker. Hamilton hibás volt, de nem jobban, mint amilyen büntetést kapott érte, és sajnálom a motkányképű kedvencedet, de Hamilton nem tudott a kórházba szállításról, neki azt mondták, jól van Verstappen. A hisztidnek sincsen semmi sportértéke, habár látszik rajtad, hogy nem sok közöd van ehhez a sporthoz. Szép napot!

 • Akos Csizmazia
  Akos Csizmazia2 napja

  Teljesen igazad van. Kiváncsi vagyok vajon most mit fog mondani.

 • Tamas Szabo
  Tamas Szabo2 napja

  hagyjuk már ezt a rinyát volt már ilyen és lesz is még. haladjunk már tovább.

 • Endy Hajaj
  Endy Hajaj2 napja

  Mingondoltál Lewis kocsija fűnyíró? Persze, hogy nem fog a fékbe taposni, (amit rengetegszer megtett már Max ellen) vagy kimenni a fűre. Bizonyára láttad a felvételt, Max mellett még 1 kocsi lazán elfért volna, de Ő ráhúzta a kormányt Lewisra. Most Koppant a csávó, Max nem lány, hogy előreengedje. Lewis a szélén ment. Hol kellett volna? Dani ne már. Amúgy pedig Lewis is kieshetett volna. Marko Toto azt mondta, 50-50% A bírák döntését is felülbírálod.? A 10 ponthoz büntető pontokat is kapott. Max tanulja meg, hogy nincs egyedűl a pályán, és a szabály kimondja, hogy helyett kell adni a másik mellett. A felé költséget átvehette volna a Merci, de ennyi.. Mellesleg ha hívő vagy szó szerint vele az isten. Nyugodj meg. Magyarba mégis lassúak voltak, míg a Merci egyszer fejlesztett addig a Red-Bull már számtalanszor. Lecterc mellett miért tudott elnenni? Mert gyorsabb volt? Max ellen is gyorsabb volt. Már számtalanszor elkerülte Lewis ezt, te tudod. Megmondta, hogy elege van többet nem teszi. Én Forma-1 fan vagyok. De Lewis nem piszkos versenyző, ezt Burton is, Bottas is Rosberg is elmondta. Kb 20 éve vagyok F1 rajongó és már többször volt Lewis "nyálas". Amúgy azt is elmondta Lewis és a Merci, hogy Max magától szállt ki az autóból és jól van, Lewis azthitte, hogy a paddochba van nem pedig kivizsgáláson a kórházba. Aki balesetett szenvedett valaha, úgy tudom Lewis az első aki érdeklődik. Utóbb Groshean esetében. Ez a sport nem kislányoknak való. A vízilabda, foci, melyik nem brutális? A "lányok" nem elől vannak Dani. Úgyhogy taposs bele.😉

 • Varga-Csik Szilard
  Varga-Csik Szilard2 napja

  Nézd meg a "Laptiming" ugyenezen témában született videóját. Ott IGAZI AUTÓVERSENYZŐK alkotnak véleményt, nem gamerek.

 • Varga-Csik Szilard
  Varga-Csik Szilard2 napja

  Felejtsd el az "elfogultság nélkül" i szöveget. Szánalmas.

 • Marton Robi
  Marton Robi3 napja

  Megfizetett Hamilton a hibájáért, és nyert ez van megérdemlte, Max is az elmult évekbe hány embernek tette tönkre a versenyét és mit kapott érte egy nyamvadt 5 seces büntetést (2018 kina) Lewis mellet vagyok ebben az incidensben, szerintem 10 secet se érdemelt volna ezért

 • Katana_god
  Katana_god3 napja

  Verstappen miért húzta rá a kormányt Hamiltonra? Gondolhatta volna, hogy több oldal távolságot kell meghagynija az előzés céljából. Főleg hogy kanyarban előzött a külsőn, Ham. pedig a jobb hátsójában. Ennyi felelősége neki is lehetne. 😕 Még szerencse, hogy nem esett komolyabb baja.

 • Áron Moravcsik
  Áron Moravcsik4 napja

  Amúgy üde hogy jön ide a foci?

 • Fehér Ádám
  Fehér Ádám4 napja

  huhh mennyi világtalan van itt... :D

 • Zoltán Lakatos
  Zoltán Lakatos4 napja

  Nektek az a F1 való amibe nem előznek.

 • Zoltán Lakatos
  Zoltán Lakatos4 napja

  Ez egy verseny ezt mindenki elfelejti.

 • Zoltán Lakatos
  Zoltán Lakatos4 napja

  Irigyek vagytok, nem volt akkor hiba mint mondjátok. Többszörös megvizsgálása is megvolt. Nem szándékos volt ez a lényeg. Ha jobb Verstappen akkor meg nyerni fog. Győzzön a jobbik.

 • István Krizmanich
  István Krizmanich4 napja

  Savanyú a szőlő

 • Tamás Gangl
  Tamás Gangl4 napja

  Végig néztem a videót, most elmondom a véleményem. Az ideg beszélt belőled, végig se gondoltad hogy mit akarsz mondani, csupán annyi járt a fejedben hogy Hamilton a hibás. Egy példa: Hangsújoztad, hogy a MÁSODIK körben nem ér semmit a 10 másodperc büntetés, majd kijelentetted, hogyha a baleset nincs, akkor Verstappen megnyeri a futamot. A második körben egy 50 körös futamon semmi sem biztos, főleg hogy hamilton ott volt a seggében Verstappenmek! Ja, és nem vagyok se Hamilton, se Verstappen fan.

 • Nikola Pánity
  Nikola Pánity4 napja

  Danikám a Jò isten szól belőled!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

 • Gyula Pádár
  Gyula Pádár4 napja

  Szép csatát láttunk az első körben, és a látottak alapján Hamilton gyorsabb volt, bár ebből nem lehet megmondani, hogy mi lett volna később, és hogy ki hanyadik lett volna a végén. Viszont Hamilton sportszerűtlen és életveszélyes megmozdulása után nekem is Schumacher jutott eszembe. Ő is csinált ilyeneket, ha nem ment annyira jól a szekér. Azt viszont mi nagyon amatőr szimulátorjátékosok is tudjuk, hogy azt a kanyart maximális tempóval - és Max bizony sietett, amennyire tudott, mert a nyomában volt Hamilton, de egy pillanatra sem teljesen mellette, nemhogy előtte - csakis az Apex érintésével lehet bevenni. Ezt Hamilton is pontosan tudta. Max mögé kellett volna húzódnia, később lett volna még alkalma tisztán előzni. Véleményen szerint szándékos kiütés volt. Hamilton pontosan az ilyen kisgenyósága miatt nem volt sosem szimpatikus. Szerintem is az új rekord (8 VB-cím) a fontos a FIA-nak, de ez nekem sosem lesz egyenértékű sem a többi többszörös világbajnokéval. Hamilton az első évadában beleülhetett az egyik legjobb autóba, és azóta is ott ül. Másoknak sokkal döcögősebben jön össze, ha egyáltalán összejön. A Grosjean balesetnél is elgondolkodtam, hogy érdekel-e még a Forma 1. Most megint. Még megnézem a közvetítéseket, mert reménykedem, hogy talán látok majd bennük valami jót is.

 • Áron Drótos
  Áron Drótos4 napja

  Az a vicces 2020 Monza Hamilton azért kapott stop and go 10 sec büntetést mert rosszkor ment be a bokszba ezért meg csak egy sima 10 másodperces büntetést azért az kemény ez mellet a Mercinek meg engedte az fia teszteljen nem is azért van ez hogy megint világbajnokok legyenek amikor jobb a red bull sokkal de tényleg sokkal .hajrá red bull!

 • Revan Darth
  Revan Darth4 napja

  2018 monza Vet-Ham. Nekem nagyon hasonló eset volt. Ham-nak kellett, hogy megtörje Vettelt. Nem hagyott neki helyet, aki, hogy elkerülje az ütközést, megforgott. Ezután rettentően dühösen mondta, hogy ennél az is jobb lett volna, ha mindketten kiesnek.

 • Viczkó Zsolt
  Viczkó Zsolt5 napja

  Köszönjük az elemzést, eddig is szerettünk, de most óriásit nőttél a szemünkben. Bárki bármit mond ebben a "balesetben" benne volt, hogy megöli Maxot. Megjegyzés: Verstappentől megkaptuk az első körben azt az érzést amit csak anno Sennától, őrület volt! KIZÁRNI HAMILTONT!

 • bcsa
  bcsa5 napja

  Ennyi baromságot összehordani...nettó uszítás ez a videó. Minden F1-es versenyző, azt mondta, hogy sima versenybaleset volt, veled ellentétben ők értenek is hozzá legalább.

 • gerymur
  gerymur5 napja

  Hamilton egy rossz pilóta mi apuval utaljuk

 • krisztian csordas
  krisztian csordas5 napja

  nem vagyok hamilton szurkoló, verstappen meg végképp nem de ne nevezzük már hamiltont aki 7x es világbajnok mázlistának!!!!! ha ez mondjuk a középmezőnybe történt volna 2 teljesen nulla versenyzővel akkor sima versenybalesetnek könyvelték volna el ennyi ne itt remehj meg redbull vagy verstappen drukker vagy

 • Minek Az
  Minek Az5 napja

  Ha nem Hamilton lett volna az egyik fél most senki nem beszélne erről. Az én véleményem az hogy, Verstappen is benne volt.

 • brobee727
  brobee7275 napja

  Nem kell ezt tulgondolni. Hami mar kijatszotta egyszera BLM kartyat a poloival es a terdelos felszolitasaival. Az F1 tulajdonosa amerikai, innentol a kivetelezes csakis onnan jon, hogy feka. Barmi ellene szol, es ha lenne is annyira korrekt a srac, hogy nem veszi elo a fekete kartyat, de a nezok java resze tuti elovenne, foleg amerikaban. Ezert tortent, ami. Nincs ebben semmi latnivalo, tul nagy a riziko a mai tulsagosan pollcorrect vilagban. Ha feher vagy es hetero, akkor hatranybol indulsz, mert eselyed sincs arra, hogy megkulonboztessenek, hanem Te vagy a potencialis megkulonbozteto. Ez van, irom mindezt minden ellenerzes nelkul, engem egyik oldal sem erdekel. Az hogy mit hoz magaval az annal inkabb, de az mar egy masik kerdes.

 • Róbert Béres
  Róbert Béres5 napja

  Összetört az autó oké, DE mi lesz akkor ha Verstappen egy életre lerokkan ettől? Undórító ez a egész. Nem csak egy versenyt vett el a Redbulltól, hanem valószínüleg a legjobb pilotáját is egy időre. 51G! A vádászpilóták G-ruhában viselik el a 9-et. Az űrhajósokra 7G hat a kilövés során. 51G, csoda hogy nem halt bele, vagy nem szenved maradandó károsodást. 51G egy pillanat alatt a belsőszervek leszakadnak, az agy összevissza ütödik a koponyában, csoda hogy életben maradt. De tapstaps kell, remélem azóta nincs egy jó éjszakája. Én az egész szezonra eltiltanám, ha nem a versenylicenszét venném el. A VLN 24órás nürburgringi futamon egy balesetmentes, kontaktmentes, két kerékkel a fűvön előzés miatt felhívták a pilótát elbeszélgetni, mert balesetveszélyes volt, itt a pályaversenyzés csúcsán, egy súlyos baleset okozásért kap egy látszat büntit, elmennek a picsába

 • Zovát Kovács
  Zovát Kovács5 napja

  Nem szeretek átkozódni, de remélem hogy az élet majd visszaadja neki.

 • Bendegúz Bagosi

  Bendegúz Bagosi

  4 napja

  “Nem szeretek átkozódni” akkor miért átkozódsz xd

 • Nagy László
  Nagy László5 napja

  hubase.info/zone/0qSk0oyeoZp0bIo/vide.html

 • Zsolt Lichy
  Zsolt Lichy5 napja

  Ja és még ne felejtsük el a német nagydíjat is amikor átlépte keresztbe a boxutca fehervonalat

 • Boleraczki Viktor
  Boleraczki Viktor5 napja

  amúgy nem lehet hogy a ,BLM miatt nem adtak neki ekkora büntetést?

 • gábor szilády
  gábor szilády5 napja

  Most inkább a Max-nak drukkolok, de semmi rosszat nem láttam a Hamilton megmozdulásában!

 • Gergo Miklos
  Gergo Miklos6 napja

  Nagyon sajnálom, hogy nem tudod kezelni az érzelmeidet, mert ezzel aláásod a megbecsülésedet (márha maradt egyáltalán). Úgy beszélsz, mintha ilyen nem történt volna már, akár a legendás Schumival is. Látszik az elfogultságod, amivel csak annyi a baj, hogy közben függetlennek állítod be magad. A dislike-ok arányát csekkolnám a helyedben!

 • graphycus
  graphycus6 napja

  Negyedóra érzelemdús duzzogást hallottuk egy állítólagos "szakértőtől". Se telemetria adatok, se belső kamerás felvételek, de ő már kapásból tudja a tutit. Talán egy kockáról kockára kielemzett profi szakmai vélemény hitelesebb lett volna, de ebben a formában ezt bármelyik laikus tizenéves legyártotta volna első felindulásában.

 • Mihály N
  Mihály N6 napja

  Ez egy technikai sport. Te egy elfogult az F1 -hez semmit sem értő okoskodó emberke vagy.

 • Richárd Balogh
  Richárd Balogh6 napja

  Felultel te is erre az utaljuk lajost stb.. ki a fasz kanyarodott ele?! Leclerc miert tudott tobb helyett adni?! Ilyen amikor a szivedbol beszelsz... eddig kovettelek ment a dislike es a leiratkozas...

 • quanchi88
  quanchi886 napja

  Szerintem a szabályok a rosszak az ilyen esetekre. Mondta is valamelyik közvetítő a verseny alatt, hogy nem adhatnak nagy bűntetést a szabályok szerint... Ezután az eset után már idén meglehetne változtatni az erre vonatkozó szabályokat

 • Mester Yoda
  Mester Yoda6 napja

  Szia Dani ! Te amúgy miről beszèlsz..? Verstappennek ott volt szabadon a pàlya hàromnegyed rèsze, de ő ràhúzta Hamiltonra a kormànyt mert èrezte hogy ha nagyobb ìven fordul , lemarad.. pont bejàtszod a lassìtàst, 4'42" - nèl àllìtsd màr meg lègyszìves a felvètelt,ès figyeld màr meg azt a kormànymozdulatot, rendesen kanyarodàsi szöget vàlt a redbull, meg azt is hogy Verstappennek mennyi helye volt szabadon hogy ne ütközzön !!!.. ezt magyaràzhatod bàrmeddig , de ha Hamilton hibàs amièrt nem vette el, Verstappen mèg hibàsabb a ràfordulàs miatt, meg is szivatta magàt.. amit meg azóta művel a redbull, szànalmas a sìrànkozàsuk, talàn vissza akarjàk könyörögni Hamiltontól a pontokat..? Ugyanennyi erővel kieshetett volna Hamilton is, ki is esett sokszor , de megmutatta hogy veszìteni is tud..de ezt az őrjöngèst meg sìrànkozàst mèg F1- ben nem làttam amit azóta művel a vesztes ..

 • Fatal Fury
  Fatal Fury6 napja

  Végre egyet értünk valamiben....

 • Igor Mándli
  Igor Mándli6 napja

  Én nem vagyok szakértő, okoskodni sem szeretnék csak azt mondom hogy Lewis Hamlton nem hibás de télleg élet veszélyes volt. A két gumi ért össze, ha úgy nézzük nem egy irányba. Ez elég gyakori hiba.

 • Martin Szücs
  Martin Szücs6 napja

  Èn nem èrtwm többször meg nèztem ès Verstappen ment be Hamilton elè

 • Péter Erdős
  Péter Erdős6 napja

  Te egy méretes bohóc vagy pláne mert az első hozzászólásom nem került be gondolom sértette az etiketted, de minden bántás nélkül az életkorodból kifolyólag nagy tapasztalattal rendelkezhetsz az élet bármely területén ha ilyen szintű embereket minősítesz

 • Joe Banana
  Joe Banana7 napja

  Egyetértek a véleményeddel! Reméljük, hogy a Hungaroring Verstappennek lesz hazai pálya! Ki kell menni a szurkolói véleményt hangosan kifejezni! Számomra az a tanulsága a balesetnek, hogy eddig még soha senkinek nem sikerült előzni egy olyan kanyarban, ahol úgy mennek 300 km/h-val a versenyzők, hogy az ideális ív egy szinte egyenes vonallá szűkül, éppen ezért ott csak egy autó fér el ekkora tempó mellett egy időben. Hamilton bebizonyította, hogy ez így igaz, senki sem tud ilyen helyen előzni, ő sem! Nem rajta múlt, hogy ez a kényszeres bizonyítása a lehetetlennek nem torkollott tragédiába. Most hősként ünnepelteti magát, mert volt bátor mindenkinél ostobább lenni, és bebizonyítani azt, hogy ahol más nem tud előzni, ott ő sem tud! Nem bátor az a ló, hanem vak! Az pedig, hogy Hamilton mindig, minden szituációban hősként ünnepelteti magát, az a fura személyiségéből adódik. Nem veszi észre magát, mert ahhoz intelligensnek kéne lenni, de nem az. Aki brit autóversenyzőként képes a BLM mozgalom hőseként tetszelegni, annak igencsak torzult lehet a személyisége!

 • Ferenc Főfai
  Ferenc Főfai7 napja

  DANI MARADJ INKÁBB AZ E-SPORTNÁL MERT EHHEZ NEM ÉRTESZ... A F1-HEZ SEMMI ÉRZÉKED NINCS... VERSTAPPENT ISTENITED ÉS HAMILTONT NAGY NULLÁNAK ÁLLÍTOD BE... UNDORÍTÓ AMIT MŰVELTÉL... EDDIG TISZTELTELEK AZ EREDMÉNYEIDÉRT DE EZZEL A VIDEÓVAL BEBIZONYÍTOTTAD HOGY MENNYIT ÉRTESZ A TÉNYLEGES SPORTHOZ... FELHOZOL PÉLDÁKAT AMINEK SEMMI KÖZE AZ ESETHEZ... NEM IS TUDOD REÁLISAN ÉRTÉKELNI AZ ELFOGULTSÁGOD MIATT... ENNYI BAROMSÁGOT AZ ESET ÓTA NEM HOZTAK ÖSSZE MINT TE EBBEN A VIDEÓBAN...EZZEL A VIDEÓVAL EGYETLEN EGY DOLGOT BIZONYÍTÓTTÁL... HAMILTONNAL KAPCSOLATOSAN SEMMI ÉSZ ÉRVET NEM VAGY KÉPES REÁLISAN ÉRTÉKELNI... EGY KÉRDÉS? HA MÉSZ A KÖZÚTON ÉS A KERESZTEZŐDÉSBE LÁTOD HOGY AZ AUTÓ NEM AKAR MEGÁLLNI AKKOR IS BEHAJTASZ MERT NEKED VAN ELSŐBSÉGED???? VERSTAPPEN KORREKTSÉGÉT EMLEGETED.. NEVETSÉGES... NEKED VAN IGAZSÁGÉRZETED??? NEVETSÉGES... VERSTAPPENNEK IS UGYAN OLYAN KÖTELESSÉGE LETT VOLNA ELKERÜLNI A BALESETETMINT HAMILTONNAK!!!!! EZ VOLT AZ ELSŐ ÉS AZ UTOLSÓ VIDEÓ AMIT MEGNÉZTEM TŐLED...DE MÁR BÁNOM... ÉS NEM AZÉRT MERT HAMILTONT HIBÁZTATOD DE NÁLAD HOZZÁÉRTŐBB EMBEREK IS KORREKTEBBEK VOLTAK... ÉS NAGY RÉSZÜK INKÁBB VERSENYBALESETNEK MINŐSÍTETTÉK...

 • László Fekete
  László Fekete7 napja

  Sziasztok megnéztem a háromdimenziós visszajátszást ebből az látszik, hogy Verstappen ráhúzta a kormányt. Én úgy gondolom előbb meg kelenne nézni a videókat, v-mint Maxnak nem az első volt amit csinált. Egyszerűen el kellet volna venni, de túl nagy az arca hozzá. Szerintem sima verseny baleset.

 • CJ Rekter

  CJ Rekter

  7 napja

  Vezető helyről miért kellett volna el vennie????

 • Péter Szabó
  Péter Szabó7 napja

  Dani! Előbb be kellene ülni egy valós versenyautóba… valós versenyhelyzetbe kerülni… és hagyni ezeket a közúti közlekedéses példákat meg biztosítós dumákat…

 • pócsa richárd

  pócsa richárd

  6 napja

  @Bereznay Dani De mégis faszságokat beszélsz. 🤷‍♂️

 • Bereznay Dani

  Bereznay Dani

  6 napja

  @pócsa richárd Azt mondon, hogy eSportban es a rendes F1-ben ugyan azok a szabalyok... ezt talan jobban tudom mint Te :)

 • pócsa richárd

  pócsa richárd

  6 napja

  @Bereznay Dani Nem, nem ugyan azok. De hogyan is érthetné meg egy olyan ember, aki foci hasonlattal jön, persze azt is tévesen mondja mert a fociban sem jár fix piros ha valakit megsérül egy becsúszás után. 😂

 • Bereznay Dani

  Bereznay Dani

  7 napja

  A szabalyok mindenutt ugyan azok szerencsere :)

 • Djredbullka
  Djredbullka7 napja

  Zseniàlis video. Nem tudom mit néznek a versenybíràk... Az egész verseny odalett 2 kanyar alatt. :(

 • Tibor madarász
  Tibor madarász8 napja

  Nem mindig csipek el ilyen videokat,mert sehova nem iratkozom fel. Dani! Bárki bármennyire is szid,de most igazad van. A totalcaron utolag Wéber Gabi is Hamet hozza ki hibásnak s ugyan azt a büntit hozta fel mint én más portálon, Kimi vs Vettel esete az utso körben, áthajtásos bünti 20 másodpercre átváltva. Haminak áthajtásos bünti kijárt volna az ujrainditás után. Egyébként tessék megnézni Hami már az elsökanyarban is kiterelte Maxot,de kár Leclerc féle elözést emliteni mert azt is kiterelte a betonos bukótérbe. Visszalehet nézni.

 • András Laszlovszky
  András Laszlovszky8 napja

  Véletlenül találtam ide, mert azóta nem nézek F1-et, mióta Schumacher nem versenyez. De már akkor is azért kezdtem elhagyni, mert a szabályok folytonos csesztetése tönkretette a versenyt. Őszintén szólva nem csodálkozom az elmondottak alapján az inkompetens döntéseken.

 • The Great northerner Troll
  The Great northerner Troll8 napja

  Egyetértek és én úgy utálom, mint a szart!

 • Attila Kánai
  Attila Kánai8 napja

  hubase.info/zone/0qSk0oyeoZp0bIo/vide.html

 • Máté Lőrinczi
  Máté Lőrinczi9 napja

  Teljesen egyetértek, igazad van.

 • Richárd Kósa
  Richárd Kósa9 napja

  Ez is már itt a pénzről szól , meg persze mert hazai versenye volt , ha megbüntetik a 7-eres világbajnokot a kellő módon, valószínüleg a Liberty és a FIA is veszteséget szenved el . Sokan nem nézik jó szemmel azt a vezetőségben hogy most már nem Hamilton a nagycsávó hanem itt az újonc és jobb paszban van , ki kellett tenni a képből Max-ot , hisz már sok hétvége óta nem nyert Hamiltont és a Mercedes Ez az eset olyan mint ha egy iskolában az igazgató vagy valami befolyásos ember fia-lánya megtehet bármit következmények nélkül , de a többi gyerek kapja a folyamatos fegyelmiket van akit kicsapnak, és a többi.........

 • Tamás Bodó
  Tamás Bodó9 napja

  Teljesen egyetértek Danival,és amúgy ha vissza tekintünk a múlt évre is Albon ellen is volt hasonló manővere,én azért érzek ebben szándékosságot kicsit Albonnál is működött ugyan ez a kipözckölés,most nagyobb tempónál egy hatalmas kockázattal hogy ő is ki esik,de nem esett ki,nyert.Kimi 30 masodpercet kapott hasonlóért az előző futamon pedig az utolsó körben történt 😅 Az FIA egy vicc,Verstappen a red bull ringen még az autót se ,,táncoltathatta,, meg a győzelemkor kapott egy felszólítást,nekik nem lehet semmit,továbbra sem csinálnak semmit az első szárny üggyel,bezzeg ha a merci mond valamit azonnal ugrik mindenki.Senkivel sincs bajom a forma 1 ben,a mercin meg Hemiltonon kívül.Lehet hogy jó pilóta,de sosem kezdte ott mint a többi,bajnok autóban ült az eleje óta.Rengeteg más tehetséges fiatal pilóta is lehetett volna már bajnok.Még emailt-küld Wolf hogy segít az fia nak 🤣 Azt hittem ez a legalja de az ünneplés volt az.Undorító így ünnepelni.És a szeme sem rebben.Őszintén Verstappen se volt kedvencem régen,heves,agresszív,de sokat fejlődött,az hogy mindannyian ,,sírnak,, futam közbe ez sajnos ilyen,mindegyik csinálja a show része,de azért Hami például játsza a fekete ártatlant.Nagy színész szerintem pályát tévesztett amúgy.Miatta kell térdepelni,ő a saját ruháiba mehet be ami borzalmas a múltkor is úgy nézett ki mint valami lila predátor.A büntetésre rákanyarodva meg ez nulla olyan mintha el vettem volna a csokit a gyerektől és adok neki pénzt másikra.Stop end go,áthajtásos minimum.Ezzel már nem ott végzett volna ahol.

 • Lőrinc
  Lőrinc9 napja

  Még jó, hogy ez nem foci. Verstappen mindig egy agresszív versenyző volt, ez csak magának köszönheti

 • László Petruzsán
  László Petruzsán9 napja

  Még a focis hasonlatot annyival kiegészíteném hogy az eset utàn még gólt is lő az illető. De amúgy tényleg vicc, Kimi sokkal kevesebbért kapott 20 secet a verseny végén....

 • Claus Santa
  Claus Santa9 napja

  hubase.info/zone/mqLOuqGtZmena3Y/vide.html Ez is 1 vélemény mint a tiëd most néztem először és azt hiszem utoljára videód. te akkor is így adtad elő amikor Verstappen tette tönkre mások futamait?

 • Medalion TSE
  Medalion TSE9 napja

  hubase.info/zone/t5ykp6xkkKKlrZg/vide.html

 • Saibot Noob
  Saibot Noob9 napja

  Kizárni Hamilton - t 😆 verseny baleset volt. Úgy beszél mindenki mintha Verstappen nem vette volna ki a részét abban hogy ez megtörténjen, alap dolog még játékban is hogy hagyok helyet a mögöttem érkező autónak ha gyorsabb 20 - al, hagyott is Verstappen, csak eléggé naív volt, nem hitte volna hogy a mögötte érkező 7x es világbajnok majd beteszi. Hát betette 😃 milyen szabály vonatkozik arra hogy oda nem szabad? Ha nem szabad, miért teremtik meg rá a lehetőséget? Másrészt, nem merik oda betenni, nem szabad, e között is van különbség. Max nem védekezett agresszívan? Max ha pár centivel több helyet hagy nem érnek össze, max ki sodródik aztán vissza jön a pályára. Könyörgöm, forma 1 - es versenyző - k, hiányolja mindenki ezt a verseny szellemet (ami most balul sult el) erre ha megkapjatok "nem szabad 😢 hogy tehet ilyet" Max fan vagyok, de ő is vétett. Illetve nyer hazai pályán az utolsó körökben Hamilton a szurkolói előtt, de mivel nem tanúsított empátiát konkrétan dögöljön meg. Empátia zajhatás alatt áll ezaz egész világ, főleg a magyarok azzal az álszent empátiával xdd mindegy. Ez verseny baleset fől kellene ébredni hahó.

 • Robert Biro
  Robert Biro9 napja

  A legnagyobb csúsztatás, hogy a rajt után Verstappen gyorsabb volt.

 • Alex Dér
  Alex Dér9 napja

  Es akkor a nagy isten Verstappen nem tudott volna nyitni kicsit a kormanyon?? Ugy mint Hamilton szobaton?

 • Alex Dér

  Alex Dér

  9 napja

  Es amugy Hamilton miert ne unnepelhetett volna? Mikor tudta hogy Verstappennek semmi baja!

 • Karel Mitrenga
  Karel Mitrenga10 napja

  hubase.info/zone/q4GlyoquboWVmXI/vide.html

 • Vanicsek Gábor
  Vanicsek Gábor10 napja

  Kedves Dani! Bocsáss meg, de minden az esportban elért sikered elismerése mellett az a véleményem, hogy ugyan elhiszem, hogy valóban szereted az F1-et, de ezzel a videóddal rendkívül sokat ártottál neki. Vágig egy dilettáns rajongó szintjén kommunikálsz, akit csak a pillanatnyi érzelmei és a szurkolói kötődés vezérel. Sehol semmi tény, elemzés, valódi indoklás. Ezért én tényekkel szállnék vitába veled, mint laikus és mint „csak” egy régi F1 rajongó. Arról, hogy a szabálykönyv szerint milyen büntetések oszthatóak, abba már bele sem mennék, mert szerintem a baleset megítélésével már önmagában baj van. 

A HUbase-on szerencsére nagyon sok anyag található az esetről, amelyből pontosan rekonstruálható, hogy mi is történ. 

Két ilyen videót ajánlanék megnézésre. Az első amelyik párhuzamosan mutatja a két pilóta vezetését, és a második amelyben jól látszik az autók helyzete is. Az elsőből pontosan látni, hogy az egész történés mindössze 4 másodperc volt. Kérlek nézd meg a videót (illetve mindazok akik nem csak érzelmi alapon akarnak egy-két egészségeset beszólni, hanem a valódi történések alapján akarnak véleményt alkotni. A tények ismeretében sokkal jobb vitázni is! :) Az elemzésben nagy segítség, hogy a HUbase videók sebességét vissza lehet venni 25%-ra. Ajánlom így nézni! Tehát: hubase.info/zone/nImTs5J9sK2fnHI/vide.html 0:55 - Max az egyenesben kívülről enyhén befelé kormányozza az autót, hogy zárja a belső ívet és „látványosan felkínálja a külsőt. Közben végig figyeli a jobboldali tükröt, hogy Lewis jön-e. 0:56 - Miután abban nem látja Lewist, „megállítja” a kifelé haladást és egyenesbe teszi az autót és átnéz közben a bal tükrébe, ahol Lewisnak lennie kell, hogy hol van pontosan. 

0:57 - Ahogy balra néz, Lewis pont akkor vág át jobbra. Max észlelve a veszélyt, hogy belül még maradt hely, újra jobbra kormányozza egy pillanatra az autót (EZ SZABÁLYTALAN MÁSODIK IRÁNYVÁLTÁS!, és 300-as tempónál úgy, hogy 1-2 méter van csak közöttük és Hamilton jelentős sebességelőnyben van, bizony nem csak szabálytalan, de egy életveszélyes manőver is egyben), de mivel biztos, benne, hogy a fennmaradt nagyon szűk hely miatt Hamilton egyből vissza fog vágni balra, ezért - hogy a rá jellemző módon - elő tudja rántani az autóját, a jobbos mozdulatból egyből visszavág balra. Ez nem csak azért fontos, hogy Hamilton „elé álljon” és így megtörje a lendület-előnyét, de a kanyart is kívülről kell megkezdeni és ezért fontos a külső pozíció. Azonban Lewis - bár a megmaradt hely nagyon szűk volt, mégis ott hagyja az autót és végigviszi az akciót és az egyenes végéig majdnem teljesen egy vonalba kerül Max-szel ami minden bizonnyal megzavarta. Ahogy marad elég helye a előnyösebb kanyarív érdekében Lewis is „bearaszol” kicsit a pálya közepe felé. 0:58 - A kanyart Max egészen kívülről, Lewis hátrányosabb helyzetből, szűkebb ívről indítja. Majdnem teljesen egy vonalban van a két autó, de egymástól jelentős távolságra, amikor indítják a kanyart (nagyon enyhe ívű, ezért nagy sebességű kanyar).

0:59 - Mind a két autó kerekein látszik, hogy a kanyar csúcspontját célozzák. Mivel Max külső íven van, ezért meredekebb a kormányszöge. Így nagyon hamar közvetlenül Hamilton autója mellé ér. Lewis a kedvezőtlenebb ív miatt jobban elvesz, mint Max. Hamilton végig azonos szögben tartja a kormányt a kanyar csúcspontja felé. Max viszont a kanyarban közvetlenül Hamilton mellett csinál egy kormánykorrekciót. Visszavesz az ívből egy kicsit, majd még meredekebben ráhúzza a kormányt Hamilton irányába és bummm! A baleset kivülről: hubase.info/zone/tLDRlLGYg41jgmE/vide.html Kívülről a baleset. A baleset előtti pillanatokban az autók iránya a perdöntő. Abból látszik, hogy Max úgy számolta a kanyart, mintha mellett nem lenne autó, holott a kanyarodás megkezdésekor látnia kellett, hogy ott van. Így vehette volna szélesebbre az ívet, hiszen helye bőven volt. 


Egy ütközéshez két autó kell. Hamilton manőverében nincs szabálytalanság. Nincs szabály, mely szerint a belső íven ne közlekedhetne (előző összecsapásukban pont ő volt előrébb és még is figyelt, hogy ne hagyott elég helyet, hogy ne ütközzenek). Max viszont nem vette figyelembe megfelelően a másik autó helyzetét és a kelleténél meredekebb szögben húzta rá a kanyarra az autót. Mondhatni túl optimista volt, illetve nem tett semmit a baleset elkerüléséért (azaz ő sem az ívén sem a lendületén nem változtatott). Én a felvételekből ezt látom! Szívesen meghallgatnám a szakmai véleményedet, mert az ebből a videóból nem derült ki. 

Üdv: Gábor

 • biro csaba
  biro csaba10 napja

  hamilton erzi a vesztet az ott szandekos volt az biztos ugyanigy jart el schumacher is evekkel ezelott a versestarsaival de nem enyire durvan hamilton gyikos szandeka volt

 • László Barna
  László Barna10 napja

  Lewis 💪💪💪💪💪💪💪

 • Habor92
  Habor9210 napja

  10:55 jól mondod. Nyerd meg a futamot, ellenfél nélkül. Amúgy a futamról való kizárás vagy az évből mint anno Shumit 97 ben amire gondoltál?

 • Attila Dimeny
  Attila Dimeny10 napja

  Verstappen rajongo vagy ugye? Legalabb ennyi ellenervem van!!!!

 • Gábor Szalai
  Gábor Szalai10 napja

  Teljesen igazad van Dani, gusztustalan ami itt történt, az egész büntetőrendszer egy vicc, egy fehér vonal átlépésért ugyanakkora büntetés jár mint ezért a balestért. Számomra az is éredekes, hogyha Hamilton balesetet szenved akkor a legtöbb esetben piros zászlóval megszikítják a versenyt, ez által vissza tud venni egy kör hátrányt is.

 • Szabolcs Kun
  Szabolcs Kun10 napja

  Nem tudom. Így egy hét távlatából annyi meg annyi magyarázkodás meg elemzés után nekem még mindig két eshetőség jön ki.. (Nem nem az hogy VER agresszív volt ugyanis 2 autónyi helyet hagyott majd tartotta az ívet míg HAM jóformán egyenesen ment még hozzá nem ért ezt nem tudom miért ilyen nehéz felfogni sok embernek persze lehet mondani hogy mellé ért kanyar elején, de ez nem változtat azon a tényen hogy volt bőven helye.) 1. Lehetőség: Hamilton egy túlértékelt túltolt bohóc aki 14 év f1 és vagy 20+ év versenyzés után sem tudott arra a szintre fejlődni hogy felfogja az alapokat. 2. Lehetőség: ez szándékos volt és ő egy profi sunyi féreg aki simán be játszik egy ilyet a pontverseny miatt pont mint szerencsétlen Senna azzal a különbséggel hogy ő bevallotta és nem vigyorogva adott interjút hogy Prost agresszív volt.

 • Imre Kiss
  Imre Kiss10 napja

  KI AZ F1 ÚJ KIRÁLYAAAA ?? MAX VERSTAPPEN- VERSTAPPEN- VERSTAPPEN !!!

 • Imre Kiss
  Imre Kiss10 napja

  5:47 ez hatalmass ! :D, Isten Áldjon Dan ! :)

 • Imre Kiss
  Imre Kiss10 napja

  Szegény Leclerc !!, neki kellett vna nyernie ! :(

 • Imre Kiss

  Imre Kiss

  10 napja

  pár FiA bíróra rá kéne küldeni a John Wick-et !!! ;) szavazzunk ! :D, durva h igy normalisan tudnak aludni, beteg az a banda is.

 • Imre Kiss

  Imre Kiss

  10 napja

  MIII? és még a merci nem is fizet a Red Bull-nak ? na neeeeee!

 • Imre Kiss
  Imre Kiss10 napja

  szerintetek negativ tesztel belehet majd jutni a hunringre ? :) Ja igen,, az milyen már hogy a külföldi bejöhet negativ tesztel, TE aki itt laksz magyarban...kell az oltási kártya...viccc

 • Imre Kiss
  Imre Kiss10 napja

  srácok, ez az egész VILÁG már régóta nincs rendben..sajnos annyi biztos Te tudd azt h mi az igazságos s légy becsületes! :)

 • Tanulj egyszerűen
  Tanulj egyszerűen10 napja

  Max tökéletes válasza hubase.info/zone/1Yi4pqZnoJiXqJg/vide.html

 • Zoltán Kószás
  Zoltán Kószás10 napja

  Ezt egy kicsit túltoltad. Hány olyan eset volt amikor Hamiltonnak kellett elvenni a gázt, mert Maxika kamikáze módjára versenyez. Mennyit fizet neked erre a Red Bull? 😎

 • Zoltán Kanizsai
  Zoltán Kanizsai10 napja

  Név szerint a jelenlegi mezönyböl lehetne mondani 2-3 embert aki korrektebb stílusban versenyez és legalàbb akkora potenciàl van benne mint a szóban forgó pàrosban, csak kisebb az arca!!!! Zsàk a foltjàt most megtalàlta!

 • Kisbuci Illés
  Kisbuci Illés10 napja

  Nezd meg a 16 os es 18 as evad verstappen baleseteket amikor ot kizartak ugye vagy nem. Ez nem foci.

 • audi johnny
  audi johnny10 napja

  Hát azon azért gondolkozz el hogy előtte Vertappen négykerekes pálya elhagyás után vette vissza a poziciót arra miért nem mondasz semmit, és kéttszer is megcsinálta !!!!!!!!!

 • Peter Hajba
  Peter Hajba10 napja

  Jah, és hogy tisztában legyünk mi az 51 G lassuslás, egy 50 éves embernek kb. az aortája robban szét ettől, valószínűleg Verstappen ezt így fiatalon "kibírta"

 • Peter Hajba
  Peter Hajba10 napja

  Eszembe jutott a Rosberg elleni, meg Alonso elleni évei/éve. A helyzet az H. addig fer amíg fél másodperccel gyorsabb mindenkinél körönként. Utána jönnek az aljasságok, meg a verseny utáni cinikus nyilatkozatai, mint most is.

 • istván király
  istván király10 napja

  Szerintem az lett volna az egyetlen korrekt dolog, ha Hamilton feladja a versenyt. Sportszerű lett volna, talán még ugyanakkora ünneplést is kapott volna.

 • Gellért Déri
  Gellért Déri11 napja

  Szerinted ez az incidens csak Hamilton hibájából fakadt??!! A nézők nagy része szerint ez versenybaleset volt! Nem tagadom, hogy Hamilton is hibás volt, de Verstappen nagyon agresszívan nyomult és semmit nem engedett, SŐT..‼️durván rákanyarodott Hamiltonra. Ez a hiba még a Red Bull csapata szerint is‼️ mindkettejük hibájából fakadt!!! Gratulálok öcsém, nagyon utána néztél a dolgoknak, csak azért mert te Verstappen drukker vagy ne feledd, hogy melyik versenyző a tapasztaltabb‼️A videódat így konkrétan SEMMI ÉRTELME NEM VOLT ELKÉSZÍTENED‼️‼️ Meggondolatlannak és iszonyatosan felháborítónak tartom amit ebben a videóban elmondtál/elrinyáltál❗ Természetesen leiratkozom és nem követlek többé, mert ilyen átgondolatlan, indulatos videót NEM SZABAD FELTENNI A HUbaseRA‼️❗Tartsd magadban a véleményedet❗😤😠😡🤬🤬🤬🤬

 • Sándor Vas
  Sándor Vas11 napja

  no comment: hubase.info/zone/0qSk0oyeoZp0bIo/vide.html&ab_channel=FORMULA1

 • Levente Hegedűs
  Levente Hegedűs11 napja

  Telyes mérték hamilton hibája volt. Látta illetve tudja hogy verstappen van jobb helyen és nagyobb sebességel megy be a kanyarba. Ezt hamilton nem vette figyelembe nem lassitot megcsuszott és meg van a baj. Hamiltont kikellett voltna zárni mivel ha verstappen autoja elkezd pörögni akár halálos kimetele lehetett volna a balesetnek. Igy is csoda hogy igy meguzta az 51G balesetet. Nem fog izgatni ha leszartok ez az igazság és ha Hamiltont továbbra igy fogják áldani akkor a F1 tönkre lesz téve. Ha vesstappen lett volna hamilton helyébe és ő űti ugyan igy ki akkor fix kizárják de ez igy unfair play volt IFA tol verstappen fele. Én csak ennyit fűzők ide. Evvel csak annyit akarok mondani hogy jogossan vam kiakadva dani.

 • Célegyenes
  Célegyenes11 napja

  Én kint leszek a reptéren amikor jönnek..... Lajos fog kapni tőlem😅

 • Robert Czuczku
  Robert Czuczku11 napja

  Tökéletesen egyetértek az elhangzottakal. Nem tudom elképzelni, hogy Hamilton abban a pillanatban elhitte, hogy a belső poros iven meg lesz az előzés csont nélkül. Ezt még az Al-al sem csinálnom a játékban. Ez a verseny az FIA szégyene is.

 • Rozália Madár
  Rozália Madár11 napja

  Dani igazad van de vegyél levegőt.

 • I Tube
  I Tube11 napja

  Te inkább csak "elemezd" a futamokat, ne hergeld a népet, kicsi Brezsnyev Danikám.

 • I Tube

  I Tube

  10 napja

  @Tanulj egyszerűen Az én hozzászólásaimtól is egyszerűen tovább lehet menni, kedves Tanikám.

 • Tanulj egyszerűen

  Tanulj egyszerűen

  10 napja

  Direkt írtad szarul a nevét vagy csak képtelen vagy leírni és Dani a legtöbb videóján kijelenti a videót bármikor ki lehet kapcsolni menni tovább.

 • József Zoltán Ragályi
  József Zoltán Ragályi11 napja

  "Fociban kiállítják"🤣 Az NFL-ben nem állítanak ki,az is foci. Mostmár értem miért nem vesznek komolyan téged. És ha már náluk versenyeztél,és támogatást kaptál akkor lehet csendben kellene maradni,és mem ócsárolni aki egyszer enni adott. Verstappen egy kis Senna aki életveszélyes helyzetekbe ment bele,és rábízta az ellenfelére,hogy ütközünk vagy sem. Az autó ugyanúgy tört össze mint Bottas autója a red bull hibájából,szóval 1-1 az állás "a focimeccsen"te hülye gyerek.

 • Gábor Solymosi
  Gábor Solymosi11 napja

  Elképesztő ez a hiszti egy versenybaleset körül.

 • Mihály ABA
  Mihály ABA11 napja

  Kár ezért a hisztiért...

 • Áron Lukács
  Áron Lukács11 napja

  És a hallotam hogy a redbull elment a fiahoz hogy zárják ki a hamiltont a hungaroryngről

Következő